«Δεν μπορεί να υπάρχει κανενός είδους εφησυχασμός» έλεγαν κυβερνητικές πηγές.
Στόχος της κυβέρνησης, μετά την έξαρση των κρουσμάτων που καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες είναι να αφυπνιστεί η κοινή γνώμη στην ανάγκη να τηρούνται τα μέτρα προστασίας και να αποφεύγονται οι συνωστισμοί, οι οποίοι θεωρούνται ο βασικός παράγοντας εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Για το λόγο αυτό θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση τόσο στην ενημέρωση της κοινής γνώμης, αλλά και στους ελέγχους και την επιβολή κυρώσεων, προκειμένου να αποτραπεί η χαλάρωση των πολιτών.
Ταυτόχρονα, τα δεδομένα της πορείας του κορωνοϊού θα αξιολογούνται συνεχώς ώστε να λαμβάνονται αναλόγως και αποφάσεις για τη λήψη μέτρων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο, Δευτέρα στις 9:30 το πρωί θα γίνει η τηλεδιάσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την αξιολόγηση της κατάστασης της επιδημίας στη χώρα.
Η τηλεδιάσκεψη αυτή θα γίνεται τρεις φορές την εβδομάδα, Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή, για όλο τον Αύγουστο, κατά πληροφορίες.
(Από protothema – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση θα καταβάλει στους φτωχούς Αμερικανούς τη μισή επισιτιστική βοήθεια για τον Νοέμβριο
- Σταθερά πρώτη η Νέα Δημοκρατία σε ακόμα μία δημοσκόπηση
- Γάζα: Δηλώσεις Φιντάν μετά τη διάσκεψη ισλαμικών χωρών
- Βίντεο – σοκ από Ρώμη: Απανωτές καταρρεύσεις στον “Πύργο των Κόμηδων” κοντά στο Κολοσσαίο
- Ν. Ανδρουλάκης: Όχι πολυφωνία από τα κορυφαία στελέχη, να έχουμε ενσυναίσθηση και συναντίληψη μέχρι τις εκλογές
- Σέρρες: Ζωονόσοι αφανίζουν το 1/5 των ζώων – 20.000 οδηγήθηκαν στη σφαγή λόγω ευλογιάς το τελευταίο τρίμηνο
- Α. Διαμαντοπούλου: Το επερχόμενο συνέδριο είναι η μεγάλη ευκαιρία για να αναταχθεί το κόμμα
- Το «σκοτεινό» σενάριο που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ
- Ά.Σκέρτσος: Διαχρονικό το πρόβλημα του ελληνικού και ευρωπαϊκού μηχανισμού αγροτικών ενισχύσεων
- ΥΠΕΝ-«Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα» με αυξημένο κονδύλι









