• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ωρύεται ο Τσίπρας από τη Θεσσαλονίκη για το…Σκοπιανό, ΑΛΛΑ στηρίζει τους ειδικούς που προτείνουν lockdown! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ωρύεται ο Τσίπρας από τη Θεσσαλονίκη για το…Σκοπιανό, ΑΛΛΑ στηρίζει τους ειδικούς που προτείνουν lockdown! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Όλοι μαζί» στα θέματα του κορωνοϊού λοιπόν, καθώς κανείς από την αντιπολίτευση δεν θέλει να διαχειριστεί την «καυτή πατάτα» της καραντίνας.

Για την Συμφωνία των Πρεσπών όταν κλήθηκε να την υπογράψει ο κ. Τσίπρας, είπε ότι “ήταν από τις λίγες στιγμές που ένας πολιτικός αναμετράται με την ιστορία…Και σε αυτή την περίπτωση ήλθε πολύ σύντομα.

Είπε ότι δεν υπήρξε καμία συναλλαγή για την Συμφωνία των Πρεσπών από την πλευρά του και πρόσθεσε:

“Υπήρξε όμως συναλλαγή του κ. Μητσοτάκη, αντάλλαξε την άποψή του για το Μακεδονικό με την πρωθυπουργία”.

Είπε ακόμη ότι για τις συμφωνίες με τα Σκόπια που θα έλθουν στην Βουλή μετά την επίσκεψη Ζάεφ στην Αθήνα ότι θα ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία και πρόσθεσε:

“ότι κάθε ψήφος υπέρ των συμφωνιών θα είναι και μία συγγνώμη για την αθλιότητα που έγινε πριν από δύο χρόνια και για την εξαπάτηση των απλών πολιτών. Περιμένουμε λοιπόν 158 συγγνώμες, βάζοντας μέσα και τον Αντώνη Σαμαρά».

Για τον Νίκο Κοτζιά μίλησε θετικά και πρόσθεσε ότι “δεν είμαστε σε άλλο μήκος κύματος, διαφωνούμε σε πολλά αλλά είμαστε στην ίδια όχθη”.

Ωστόσο όσον αφορά τον κορωνοϊό, ναι μεν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προέβη σε σκληρή κριτική κατά της κυβέρνησης, ωστόσο αποκάλυψε πως θα στηρίξει τον Κ.Μητσοτάκη και τους ειδικούς σε περίπτωση σύστασης για lockdown.

(φωτο:eurokinissi)