• Αρχική
  • Άρθρα
  • Με παραδοσιακή φορεσιά και στη Θεσσαλονίκη η Γ. Αγγελοπούλου- «Να ψάξετε και να μάθετε λίγο ιστορία» – ΒΙΝΤΕΟ

Με παραδοσιακή φορεσιά και στη Θεσσαλονίκη η Γ. Αγγελοπούλου- «Να ψάξετε και να μάθετε λίγο ιστορία» – ΒΙΝΤΕΟ

Στο κτήριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας μετέβη νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη.

Η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης της στη Θεσσαλονίκη.

Κατά την άφιξή της, απευθυνόμενη στον περιφερειάρχη είπε χαρακτηριστικά: «Απόστολε επιτέλους, τήρησα την υπόσχεση μετά από δύο αναβολές και χαίρομαι πολύ που σε βλέπω».

Στη συζήτηση τέθηκαν επί τάπητος, μεταξύ άλλων, ζητήματα που άπτονται των εκδηλώσεων για τα 200 έτη από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Η κα. Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, σύμφωνα με πληροφορίες, θα πραγματοποιήσει εντός της ημέρας σειρά συναντήσεων αλλά και επισκέψεις. Αύριο θα συναντηθεί με τον Υφυπουργό Εσωτερικών για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Σταύρο Καλαφάτη και στη συνέχεια με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την επιλογή που έκανε στο ντύσιμο της, η πρόεδρος απάντησε «να ψάξετε και να μάθετε λίγο ιστορία για να ξέρετε ποιες είναι οι φορεσιές της Μακεδονίας».

(Από grtimes)