Σφακιανάκης: Αυτό δήλωσε για την κοκαΐνη και το όπλο – Οδηγήθηκε στο τμήμα

Τι δήλωσε...

 «Έχω το όπλο μαζί μου γιατί κινδυνεύω. Τα χαρτιά της άδειας είχαν λήξει και δεν είχαν ανανεωθεί. ».

Με αυτά τα λόγια ο Νότης Σφακιανάκης δικαιολόγησε το περιεχόμενο της τσάντας που βρισκόταν στην θέση του συνοδηγού του θηριώδους εκρού Land Rover, που χθες το βράδυ έπεσε σε μπλόκο των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην λεωφόρο Βουλιαγμένης.

 Διενεργούσαν ελέγχους για Covid-19 και εγκληματικότητα.

Η σύλληψη, έγινε λίγο μετά της 20:00 στο ύψος γνωστού σούπερ μάρκετ της λεωφόρου Βουλιαγμένης στη συμβολή με την Ιασωνίδου.

Ο Νότης Σφακιανάκης μετά τον εντοπισμό των ναρκωτικών και των όπλων ήταν απολύτως συνεργάσιμος και οδηγήθηε με χειροπέδες στο τμήμα της Αργυρούπολης. Πήγαινε στο σπίτι του στην Βάρκιζα έχοντας στείλει sms και για τον λόγο αυτό δεν επεβλήθη πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση.

«Είναι αυτό που ξέρετε…» είπε στους αστυνομικούς για την κοκαΐνη.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το αμάξι είχε μέσα είχε ένα 9αρι πιστόλι μάρκας Beretta, ένα taser και μια συσκευασία που περιείχε λευκή σκόνη. Στην ερώτηση που του έκαναν τι ήταν αυτό, χωρίς να έχει διάθεση να κρυφτεί τους είπε: « Είναι αυτό που ξέρετε…».

Μάλιστα τους είπε, «κάντε την δουλειά σας γιατί την κάνετε καλά».

Αμέσως οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον μετέφεραν στο Α.Τ Αργυρούπολης και από εκεί στο Τμήμα Ασφαλείας Βουλιαγμένης, όπου και διανυκτέρευσε καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμος χώρος κράτησης στην Αργυρούπολη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, παράνομη κατοχή όπλου και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα.

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ: ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ Η ΚΟΚΑΪΝΗ

Για τη σύλληψη του τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη, ως νομικός του εκπρόσωπος, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό «OPEN TV», ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας πως η κοκαΐνη που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του καλλιτέχνη δεν ήταν δική του και πως ο κ. Σφακιανάκης «δεν έχει παραδεχθεί πως είναι χρήστης, όπως γράφεται σε κάποια sites».

Ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι ο τραγουδιστής «συνελήφθη σε έναν τυπικό έλεγχο» και πως «το όπλο το είχε χρόνια, η άδεια είχε λήξει». «Σε λίγο στην εισαγγελία Αθηνών θα ζητήσουμε να οριστεί δικάσιμος και να αφεθεί ελεύθερος», συμπλήρωσε ο δικηγόρος. «Ό,τι έχω να πω, θα το πω στον εισαγγελέα», είπε ο Νότης Σφακιανάκης στις Αρχές, σύμφωνα με τον εντολέα του.Δεν ήταν δική του η κοκαΐνη – Έδωσε πλήρεις εξηγήσεις για αυτήν

Παράλληλα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Αλέξη Κούγια αναφέρεται πως «η κατηγορία της οπλοκατοχής του απεδόθη για τυπικούς λόγους, γιατί είχε λήξει η άδεια νομίμου κατοχής ενός μικρού όπλου διαμετρήματος 9 χιλιοστών, η οποία δεν είχε ανανεωθεί λόγω του κορονοϊού» και πως, αναφορικά με την κοκαΐνη, «ο κ. Σφακιανάκης δήλωσε ότι δεν ήταν δική του, δίδοντας πλήρεις εξηγήσεις γι’ αυτήν».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί