Αγίου Βαλεντίνου: Αυτό θα γίνει με τα ανθοπωλεία

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιμωξιολόγοι και κυβέρνηση έχουν αποφασίσει να παραμείνουν ανοιχτά τα ανθοπωλεία το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουαρίου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσοι θέλουν να γιορτάσουν τον Αγιο Βαλεντίνο. Η επίσκεψη στα ανθοπωλεία θα πραγματοποιείται μόνο κατόπιν ραντεβού, χωρίς ακόμα να είναι ξεκάθαρο εάν η διαδικασία θα γίνεται με click inside η με click away. […]

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιμωξιολόγοι και κυβέρνηση έχουν αποφασίσει να παραμείνουν ανοιχτά τα ανθοπωλεία το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουαρίου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσοι θέλουν να γιορτάσουν τον Αγιο Βαλεντίνο. Η επίσκεψη στα ανθοπωλεία θα πραγματοποιείται μόνο κατόπιν ραντεβού, χωρίς ακόμα να είναι ξεκάθαρο εάν η διαδικασία θα γίνεται με click inside η με click away.

Την εξειδίκευση των μέτρων θα κάνει το μεσημέρι της Τετάρτης ο Νίκος Χαρδαλιάς που αναμένεται να ανακοινώσει το κλείσιμο του λιανεμπορίου έως τις 28 Φεβρουαρίου ενώ κλειστά θα παραμείνουν και τα σχολεία έως την τελευταία ημέρα του μήνα.

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί