Τροχαίο με λεωφορείο που έπεσε σε στάση στη Θεσσαλονίκη: Τα νεότερα για τους τραυματίες

Εξιτήριο από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου πήρε το μεσημέρι η 62χρονη, που τραυματίστηκε χθες σε τροχαίο στη Νεάπολη,

ενώ σε συνεχή ιατρική παρακολούθηση στην Ορθοπαιδική Κλινική του νοσοκομείου νοσηλεύεται η 21 ετών τραυματίας.

Η νεαρή κοπέλα υποβλήθηκε χθες σε χειρουργική επέμβαση, η οποία διήρκεσε περίπου 3,5 ώρες, και παρακολουθείται από τους θεράποντες ιατρούς για τη μετεγχειρητική της πορεία.

Το τροχαίο σημειώθηκε, χθες, γύρω στη μία μετά το μεσημέρι, στη στάση «Καν Καν», επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, λεωφορείο της εταιρείας, που εκτελούσε το δρομολόγιο της γραμμής 57, με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης, ήταν σταματημένο στη στάση. Την ίδια στιγμή, λεωφορείο του ΟΑΣΘ προσέκρουσε στο στέγαστρο της στάσης και στη συνέχεια στο σταθμευμένο λεωφορείο των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

ΑΠΕΜΠΕ – ΦΩΤΟ αρχείου: Eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί