Θρίλερ στο Παρίσι: Πήγαν να σβήσουν φωτιά και βρήκαν τεμαχισμένο πτώμα σε βαλίτσα κάτω από γέφυρα

Ένα αδιανόητο γεγονός συνέβη στο Παρίσι το Σάββατο το βράδυ

Ένα διαμελισμένο σώμα ανακαλύφθηκε μέσα σε μια βαλίτσα κάτω από γέφυρα στο κέντρο της πόλης, σε μια μυστηριώδη υπόθεση που έχει συγκλονίσει την πρωτεύουσα της Γαλλίας.

Η αποτρόπαια ανακάλυψη έγινε από πυροσβέστες που κλήθηκαν να σβήσουν μια φωτιά που ξέσπασε κάτω από τη γέφυρα Austerlitz το Σάββατο βράδυ.

Σβήνοντας τη φωτιά, τα σωστικά συνεργεία ξεκίνησαν να ερευνούν τις γύρω περιοχές, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής και σκόνταψαν τυχαία πάνω στην ύποπτη βαλίτσα. Μέσα βρήκαν ένα καμένο, διαμελισμένο ανθρώπινο σώμα.

Μπήκε στο αστυνομικό τμήμα και ομολόγησε τον φόνο
Οι εισαγγελείς ξεκίνησαν έρευνα για ανθρωποκτονία, αλλά δεν έχουν ακόμη ταυτοποιήσει τα οστά. Λίγες ώρες αφού οι πυροσβέστες έκαναν τη συγκλονιστική ανακάλυψη, ένας άνδρας μπήκε σε ένα αστυνομικό τμήμα του Παρισιού για να παραδοθεί, δηλώνοντας ότι βρίσκεται πίσω στον φρικτό φόνο.

Ο -κατά δήλωσή του- δράστης, που δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί, ισχυρίστηκε ότι το διαμελισμένο σώμα ανήκε σε ένα άτομο με αναπηρία που φρόντιζε.

Είπε ότι είχαν μία διαφωνία και αποφάσισε να τον σκοτώσει, σύμφωνα με ρεπορτάζ του γαλλικού μέσου ενημέρωσης Europe 1, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες στην αστυνομία.

Τώρα οι ιατροδικαστές προσπαθούν να διαπιστώσουν πώς και πού έγινε η δολοφονία, πώς διαμελίστηκε και πώς τοποθετήθηκε μέσα στη βαλίτσα το πτώμα.

(με πληροφορίες από enikos. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί