• Αρχική
  • Άρθρα
  • Σάλο προκάλεσε η Μόνικα- Ο Αλβανός Πρόεδρος και η σύζυγός του δεν πιστεύουν στον κορωνοϊό (vid)

Σάλο προκάλεσε η Μόνικα- Ο Αλβανός Πρόεδρος και η σύζυγός του δεν πιστεύουν στον κορωνοϊό (vid)

Μετά την αποκάλυψη για το κορωνοπάρτι στο οποίο συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Αλβανίας, Ιλίρ Μέτα και η σύζυγός του Μόνικα Κριεμάδι, η τελευταία, βγήκε σε τηλεοπτική εκπομπή και προκάλεσε σάλο.

Η αρχηγός του κινήματος για την Σοσιαλιστική Ένταξη, που κληρονόμησε το κόμμα που ίδρυσε ο άντρας της, εμφανίστηκε πεπεισμένη ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός σε τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψε πως είχε προσβληθεί και η ίδια από τον ιό αλλά δεν κατάλαβε τίποτα, αλλά ούτε και μεταδόθηκε η νόσος στον σύζυγό της τον οποίο –όπως χαρακτηριστικά είπε- είχε ήδη φιλήσει στο στόμα.

Η αμυγδαλεκτομή «έδειξε» αντισώματα στον Covid-19

Μάλιστα όπως ανέφερε, αυτό το διαπίστωσαν εκ των υστέρων από τις μικροβιολογικές εξετάσεις Ιταλοί γιατροί καθώς η ίδια υποβλήθηκε σε εγχείρηση για αφαίρεση αμυγδαλών. Η σύζυγος του Αλβανού προέδρου της δημοκρατίας, Μόνικα Κριεμάδι, ισχυρίζεται πως … έλουσε στα φιλιά τον Ιλίρ Μέτα αλλά δεν τον κόλλησε με κορωνοϊό

Τα καυτά φιλιά και ο χορός
Οι δηλώσεις αυτές ήρθαν μετά το σάλο από το βίντεο που προβλήθηκε και με την Μόνικα να σέρνει πρώτη το χορό κουνώντας και το μαντήλι στα γενέθλια κωμικού ηθοποιού. Μάλιστα για να γίνει πιο πειστική, τόνιζε πως ο Πρόεδρος της χώρας και σύζυγος της βγήκε «αλώβητος» παρά τα φιλιά της στα χείλη του!

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Ανακαλύπτω κάτι για πρώτη φορά. Έχω περάσει covid-19 χωρίς συμπτώματα. Χωρίς πυρετό, χωρίς τίποτε, την ημέρα που πήγα για να κάνω αμυγδαλεκτομή, οι Ιταλοί γιατροί μου είπαν ότι είχατε κορωνοϊό. Δεν άγγιξε ούτε τους πνεύμονές μου, ούτε τίποτα. Προφανώς, φίλησα τον Ιλίρ Μέτα στα χείλη, αλλά και εκείνος δεν είχε καμία επίπτωση …», ανέφερε η Μόνικα Κριεμάδι και αναρωτήθηκε δημόσια με νόημα για τον άντρα της ότι: «Δεν πέρασε εκπληκτικά …»!

Σφοδροί αντίπαλοι του Έντι Ράμα
Η ίδια και ο Ιλίρ Μέτα πάντως βρίσκονται σε ανοικτή σύγκρουση με τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα, ενόψει και των βουλευτικών εκλογών του ερχόμενου Απριλίου. Η Μόνικα δυο φορές έχει δεχτεί πρόστιμο επειδή κατά τις συναντήσεις της με πολίτες δεν φορούσε μάσκα.

Αν και η ίδια σοσιαλίστρια, πολιτικά τα βρίσκει πιο πολύ με τον δεξιό Μπάσα, αντίπαλο του πρωθυπουργού Έντι Ράμα

Την ίδια στάση συνηθίζει να κρατά και ο Ιλίρ Μέτα στον οποίο η Αλβανική αστυνομία έχει επίσης ξαναεπιβάλει πρόστιμο. Αν και το κόμμα που παρέλαβε από τον Αλβανό πρόεδρο δημοκρατίας και άντρα της, ανήκει υποτίθεται στο σοσιαλιστικό τόξο όπως και το κυβερνών κόμμα του Ράμα, εκείνη συμπίπτει πολιτικά σε πολλά θέματα με τον Μπάσα, διάδοχο του Σαλί Μπερίσα στο δημοκρατικό δεξιό κόμμα.

με πληροφορίες newsit/ photo video screenshot