Ρελάνς Τραμπ με φόντο τις κρίσιμες εκλογές του Νοεμβρίου: «Όλες οι προεκλογικές μου συγκεντρώσεις θα είναι τεράστιες»

Ο Αμερικανός πρόεδρος επιδιώκει να αναπληρώσει το χαμένο έδαφος.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε χθες Τετάρτη ότι θα γίνουν σύντομα προεκλογικές εκστρατείες σε τέσσερις πολιτείες: στην Οκλαχόμα, στη Φλόριντα, στην Αριζόνα και στη Βόρεια Καρολίνα.

Ο ένοικος του Λευκού Οίκου ουδέποτε έκρυψε πως ανυπομονεί να ξαναρχίσει την εκστρατεία του ενόψει των προεδρικών εκλογών της 3ης Νοεμβρίου, όταν ο Ρεπουμπλικάνος θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στο ανώτατο αξίωμα.

Η ομάδα που διεξάγει την εκστρατεία δεν έχει δημοσιοποιήσει σε αυτό το στάδιο καμία λεπτομέρεια για τις συνθήκες υγειονομικής ασφάλειας στις μεγάλες αυτές προεκλογικές συγκεντρώσεις, προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

Σε τρεις από αυτές τις τέσσερις πολιτείες — στην Αριζόνα, στη Φλόριντα και στη Βόρεια Καρολίνα — τα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 βρίσκονται σε άνοδο, σύμφωνα με τα δεδομένα που συγκεντρώνει η εφημερίδα The New York Times.

«Θα αρχίσουμε τις συγκεντρώσεις μας, λογαριάζουμε ότι η πρώτη πιθανόν θα γίνει στην Τάλσα, στην Οκλαχόμα», εξήγησε ο μεγιστάνας κατά τη διάρκεια συνάντησης στον Λευκό Οίκο. «Θα κάνουμε μια τεράστια (συγκέντρωση) στη Φλόριντα, όλες θα είναι τεράστιες», πρόσθεσε.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί