«Να γυρίσουν σπίτι τους»! Οργή εναντίον αλλοδαπών! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

Αρκεί ένα τσαφ και η Ευρώπη θα βυθιστεί στο χάος

Σοβαρές ταραχές σημειώθηκαν   στη γαλλική πρωτεύουσα το Σαββατοκύριακο, κατά τις οποίες αρκετές εκατοντάδες Αφγανοί μετανάστες εθεάθησαν να ξεσπούν στους δρόμους. Μια σειρά από viral βίντεο έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, τα οποία δείχνουν ομάδες Αφγανών ανδρών να επιτίθενται σε διερχόμενα αυτοκίνητα, να πυροδοτούν χειροβομβίδες καπνού, να πετούν δοχεία σκουπιδιών και τραπέζια και να σπάνε βιτρίνες καταστημάτων.

«Κανένα μέσο δεν μετέδωσε τις εικόνες, αλλά οι Αφγανοί ταραχοποιοί έσπειραν το χάος στους δρόμους του Παρισιού. Ήρθε η ώρα να επιστρέψουν σπίτι τους στο Αφγανιστάν!», έγραψε η Γαλλίδα πολιτικός, Marion Maréchal!

Η αιτία των βίαιων διαδηλώσεων λέγεται ότι είναι μια υπόθεση δολοφονίας που αφορούσε Αφγανούς Σύμφωνα με δημοσιεύματα της καθημερινής εφημερίδας Le Parisien, στις 7 Απριλίου, ένας αλλοδαπός πυροβόλησε δύο από τους συντρόφους του για άγνωστους λόγους και στη συνέχεια προσπάθησε να καλύψει τη διπλή δολοφονία με εμπρησμό. 

Προφανώς, υποτίμησε την ραγδαία εξέλιξη της φωτιάς και έπεσε από τον έβδομο όροφο κατά την απόδρασή του, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Η αφγανική κοινότητα απάντησε σε αυτή την υπόθεση δολοφονίας με ταραχές στο Παρίσι. Ωστόσο, παρά τις δραματικές σκηνές, δεν μεταδόθηκαν εικόνες στα μεγάλα γαλλικά τηλεοπτικά δίκτυα, σημείο που επέκριναν πολλοί πολίτες.

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί