Μεντβέντεφ: Συντρίψτε τα νεοναζί γουρούνια του Κιέβου

Αναφέρθηκε ξανά σε χτυπήματα κατά «ηγετών».

Τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις έρευνες των Ρώσων που ενοχοποιούν -με στοιχεία πλέον- το Κίεβο για την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα σχολίασε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Ακολουθεί η ανάρτησή του:

«Προέκυψε συζήτηση για το αν ήρθε η ώρα να αναγνωριστεί η λεγόμενη πρώην Ουκρανία ως τρομοκρατικό κράτος σε διεθνές επίπεδο.


Η συζήτηση είναι αρκετά σχολαστική. Γιατί;

Η Ουκρανία είναι ήδη ένα τρομοκρατικό κράτος που σκοτώνει ελεύθερα δικούς της και (!) ξένους πολίτες χωρίς συνέπειες. Δολοφονεί σε πόλεις και χαρακώματα, σκοτώνει ακόμα και στις φυλακές. Αυτό είναι προφανές ακόμη και για τις άσχημες Βρετανίδες και τους γεροντικούς άνδρες με μεγάλα αθλητικά παπούτσια για σταθερότητα στο γκαζόν του Λευκού Οίκου.

-Εάν ληφθούν επαρκή στοιχεία ότι πίσω από την τρομοκρατική επίθεση κρύβονται αποβράσματα όπως το τάγμα Azov, ο Budanov ή ο Zelensky, φυσικά, δεν θα δικαστούν σε κάποιο βρωμερό ΔΠΔ (Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο). Είναι αδύνατο να προωθηθεί μια τέτοια απόφαση στον ΟΗΕ λόγω της ρωσοφοβικής συναίνεσης και του αγγλοσαξονικού βέτο στο Συμβούλιο Ασφαλείας.

-Τι να κάνετε; Απλά συντρίψτε τα γουρούνια του νεοναζί Μπαντέρα, όπως έκανε γενναία η MGB (πρώην KGB) της ΕΣΣΔ μετά τον πόλεμο. Και οι ηγέτες πρέπει να εξαλειφθούν όταν παρουσιαστεί η ευκαιρία. Στο Κίεβο ή σε άλλο κατάλληλο μέρος».

απεμπε-EPA-Sputnik pool photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί