«Κράτος-τρομοκράτης οι ΗΠΑ»: Τρομερή παραδοχή από Αμερικανό πρ. στρατιωτικό, vid

«Είμαστε υπεύθυνοι για την πρόκληση πολλών γεγονότων».

Την ίδια του τη χώρα θεώρησε ως την κύρια υπεύθυνη για το λουτρό αίματος στη Μόσχα την περασμένη Παρασκευή ο Αμερικανός στρατιωτικός εμπειρογνώμονας και απόστρατος αξιωματικός πληροφοριών του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ, Scott Ritter.

Σε παρέμβαση-«φωτιά» που έκανε, ο ίδιος ισχυρίστηκε πως η μέχρι πρότινος Υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Βικτόρια Νούλαντ, γνώριζε τι επρόκειτο να κάνουν μέσα στη Ρωσία οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες.

Χαρακτήρισε τις ΗΠΑ «τρομοκρατικό έθνος», παραδεχόμενος πως η CIA είχε εντολή κατευθείαν από τον Λευκό Οίκο για διατάραξη των πρόσφατων προεδρικών εκλογών στη Ρωσία:

«Εμείς είμαστε εκείνοι που ισχυριζόμαστε ότι διεξάγουμε έναν παγκόσμιο πόλεμο κατά της τρομοκρατίας και καταλήξαμε να είμαστε τρομοκράτες!

Ελπίζω ο κόσμος να το καταλάβει! Καταλήξαμε να είμαστε τρομοκράτες!! Είμαστε υπεύθυνοι για την έναρξη γεγονότων που κορυφώθηκαν με αυτή τη φρικτή επίθεση στη Μόσχα. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι.

Εάν δεν είχαμε εκπαιδεύσει την ουκρανική Υπηρεσία Πληροφοριών, εάν δεν είχαμε προεδρική οδηγία διατάραξης των εκλογών στη Ρωσία… Παιδιά, είμαστε ένα τρομοκρατικό έθνος και η Βικτόρια Νούλαντ το γνωρίζει αυτό»:

απεμπε-EPA photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί