Φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση και η εικόνα ενός Ινδού να περιφέρεται στους δρόμους της χώρας του με το κεφάλι της γυναίκας του στα χέρια, ψάλλοντας τον εθνικό ύμνο.
Ο 30χρονος Ακχιλές Ραουάτ και η επί δύο χρόνια σύζυγός του Ρατζανί είχαν μία έντονη λογομαχία το Σάββατο που κατέληξε σε τραγωδία, καθώς ο άνδρας επιτέθηκε στη σύζυγό του με αιχμηρό αντικείμενο, σύμφωνα με τους Hindustan Times.
Ο Ραουάτ περπάτησε περίπου ενάμιση χιλιόμετρο στους δρόμους της Ουτάρ Πράντες στα βόρεια της Ινδίας, κρατώντας το κεφάλι της 26χρονης γυναίκας του, προτού συλληφθεί.
Ο Ραουάτ κατηγορείται για φόνο ενώ η αστυνομία τον ανακρίνει για να μάθει το κίνητρο και τον τρόπο που σκότωσε τη σύζυγό του.
«Βρήκαμε το όπλο στο σπίτι του κατηγορουμένου” τόνισε ο επικεφαλής της Αστυνομίας. Τρεις μήνες πριν το ζευγάρι απέκτησε ένα κοριτσάκι που πέθανε λίγες μέρες μετά τη γέννησή της λόγω ασθένειας, όπως είπε ο αρμόδιος της Αστυνομίας. Το θύμα ζούσε στο σπίτι των γονιών της μετά τον θάνατο της κόρης της και ο άνδρας κατάφερε νατη φέρει πίσω στο σπίτι τους τέσσερις μέρες πριν από το έγκλημα.
Ο αδερφός της Ρατζανί είπε:
“Αμφιβάλλω αν η κόρη της Ρατζανί πέθανε από φυσικά αίτια. Η οικογένεια του Ακχιλές πρέπει να είχε κάποιον ρόλο στον θάνατό της».
(lawandorder – φωτο:pexels)