Η Ευρώπη ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ χωρίς πυραύλους! Εικόνες ΣΟΚ στην Ιταλία: ΧΙΛΙΑΔΕΣ αλλοδαποί ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ και ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ οικογένειες, vid

Μια ανάσα από την Ελλάδα! Οι πολιτικοί δεν ασχολούνται με όλα αυτά καθώς έχουν πάρει εντολή να ασχολούνται μόνο με την Ρωσία...

Αλλάζουν την Ευρώπη με τις εικόνες να είναι σοκαριστικές μια ανάσα από την Ελλάδα!

Στις 2 Ιουνίου, ένας βίαιος καβγάς ξέσπασε μεταξύ χιλιάδων λαθραίων μεταναστών σε μια ιταλική παραλία στην Peschiera del Garda. Ένα πάρτι που οργανώθηκε από αλλοδαπούς από όλη τη Λομπάρντι μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κατέληξε σε καβγάδες, ληστείες, βανδαλισμούς, μαχαιρώματα και την επέμβαση της αστυνομίας!

Οι δήμαρχοι της Peschiera και του Castelnuovo είχαν ήδη ειδοποιήσει τη νομαρχία και τις αρχές επιβολής του νόμου, αλλά επενέβησαν μόνο όταν τα πράγματα έφτασαν στο ΑΜΗΝ! Φανταστείτε να επρόκειτο όμως για πολίτες που δεν ήθελαν να βάλουν μάσκα…

Οι αλλοδαποί στην Ιταλία έχουν πλέον στήσει ένα έθιμο που είναι στη μόδα εδώ και μερικά χρόνια: κάθε καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο, ομάδες εκατοντάδων έφηβων μεταναστών ή, όπως τους αποκαλούν τα μέσα ενημέρωσης, «νέοι Ιταλοί», συγκεντρώνονται στην περιοχή για να τρομοκρατήσουν οικογένειες!

Ποτέ όμως δεν ήταν τόσοι πολλοί όσο φέτος. Ήταν περίπου δύο χιλιάδες – εξηγεί η δήμαρχος της Peschiera, Orietta Gaiulli. Σχεδόν όλοι προέρχονται από την περιοχή της Λομβαρδίας. Μόλις κατέβηκαν στο σιδηροδρομικό σταθμό Peschiera, «αγόρασαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και κατευθύνθηκαν προς το σημείο συνάντησης, την ελεύθερη παραλία», δήλωσε ο Gaiulli.

Αντί οι κυβερνήσεις της Ευρώπης λοιπόν να συνεννοηθούν, προκειμένου να αντιμετωπίσουν αυτό το τεράστιο πρόβλημα που ΔΙΟΓΚΩΝΕΤΑΙ, συζητούν πόσα όπλα θα στείλουν στην Ουκρανία κατά της Ρωσίας και πόσο θα διαλύσουν τις ευρωπαϊκές οικονομίες με τις κυρώσεις!

Οι μουσουλμάνοι έχουν ήδη οργανωθεί και σε περίπτωση ΧΑΟΥΣ, θα πάρουν τον πλήρη έλεγχο απέναντι στους μαλθακούς Ευρωπαίους!!!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί