Αποφασισμένος ο Τραμπ – Σημάδια παγκόσμιας σύγκρουσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Όσα δεν σας γράφουν οι άλλοι…

Αυτή την στιγμή στο επίκεντρο βρίσκονται οι ΗΠΑ, με τρία θέματα να απασχολούν εντόνως την χώρα.

1. ΚΟΡΟΝΩΪΟΣ

Η διεθνιστική Αριστερά, η οποία ελέγχει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας αλλά και ολόκληρο τον Ο.Η.Ε. θέλει να επιβάλλει το δικό της εμβόλιο στον πλανήτη, προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο κορωνοϊός (διαβάστε ΕΔΩ τι δήλωσε ο Bill Gates).

Αντίθετα ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος εκπροσωπεί στις ΗΠΑ, το αντίπαλο δέος, δηλαδή την Εθνική Δεξιά, αντιπροτείνει φάρμακο. Συγκεκριμένα, όπως έχετε ήδη διαβάσει, η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) έδωσε έγκριση έκτακτης ανάγκης ώστε το φάρμακο ρεμδεσιβίρη να χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία για τον κορωνοϊό.

Ο Τραμπ είπε ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Gilead, η οποία ανέπτυξε το φάρμακο, χαρακτήρισε την κίνηση ως σημαντικό πρώτο βήμα και θα δωρίσει ένα εκατομμύριο φιαλίδια του φαρμάκου. Ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς δήλωσε ότι η διανομή του φαρμάκου στα νοσοκομεία θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα.

2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η διεθνιστική Αριστερά επιθυμεί την παραμονή Πολιτειών σε καραντίνα, κάτι που «γονατίζει» την οικονομία και τις επιχειρήσεις, καθώς το χρήμα δεν κάνει τον κύκλο που πρέπει.

Αντίθετα, ο Ντόναλντ Τραμπ προωθεί την επανεκκίνηση της οικονομίας. Σε αυτή την κατεύθυνση, όπως διαβάσατε προσφάτως στο el.gr, ζήτησε από πολίτες να απελευθερώσουν περιοχές από τους αριστερόστροφους κυβερνήτες που θέλουν την επέκταση των μέτρων περιορισμού (ΕΔΩ).

«Απελευθερώστε την Μινεσότα, το Μίσιγκαν», είχε γράψει ο Τραμπ. «Απελευθερώστε την Βιρτζίνια, είναι υπό πολιορκία», συμπλήρωσε. Ήταν η πρώτη φορά που Αμερικανός Πρόεδρος καλεί τον λαό σε αντίδραση.

Όπερ και εγένετο:

Στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ, οπλισμένοι οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ που διαφωνούν με τα μέτρα περιορισμού κατά του κορωνοϊού, μπήκαν οπλισμένοι στο Καπιτώλιο την ώρα της ψηφοφορίας για την παράταση του lockdown.

Δεκάδες διαδηλωτές, αρκετοί εφοδιασμένοι με τουφέκια και μαντήλια στα πρόσωπά τους, συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του Καπιτωλίου, ενώ κάποιοι από αυτούς κατάφεραν να μπουν και μέσα.

3. ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Η διεθνιστική Αριστερά θέλει να επιτύχει την απομάκρυνση του Ντόναλντ Τραμπ από τον Λευκό Οίκο.

Όπως αντιλαμβάνεστε, στις ΗΠΑ μυρίζει «μπαρούτι»! Τα όπλα έχουν βγει για τα καλά από το θηκάρι! Ενδεχόμενη κλιμάκωση θα έχει παγκόσμιο αντίκτυπο.

Άλλωστε, ο κορωνοϊός συνιστά διεθνές πρόβλημα, με την διεθνιστική Αριστερά να θέλει να περάσει την Ατζέντα της σε όλον τον πλανήτη μέσω του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Bill Gates) και την Κίνα, η οποία, όπως, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, διαβάσατε στο el.gr, φέρεται να χρηματοδοτήθηκε από την προηγούμενη αριστερή κυβέρνηση Ομπάμα.

Στον αντίποδα αυτό αρνείται να το δεχτεί ο Ν.Τραμπ, ενώ και η Ρωσία, παρότι πιο ήρεμη, στην παρούσα φάση, γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει, όπως είδαμε σε πρόσφατο άρθρο του el.gr (ΕΔΩ).

Αναμένουμε τις όποιες εξελίξεις!

ΦΩΤΟ unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί