Ρωσία: Δεν υπάρχει πραγματική πανδημία. Είναι πόλεμος (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Vladimir Vasilievich Kvachkov βάζει «φωτιά» στο παρασκήνιο

Στο βίντεο που θα δείτε ο πρώην συνταγματάρχης της Spetsnaz και της ρωσικής Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών δηλώνει πως δεν υπάρχει πανδημία, ενώ ο κορωνοϊός εξυπηρετεί 4 βασικούς στόχους:

  • Μείωση ανθρώπινου πληθυσμού
  • Πολιτικό έλεγχο
  • Οικονομικό έλεγχο
  • Εκκαθάριση γεω-οικονομικών ανταγωνιστών

Μεταξύ άλλων αναφέρει σύμφωνα, πάντα με το βίντεο:

«Το φαινόμενο του κορωνοϊού, που ονομάζεται ψευδώς πανδημία, πρέπει να εξεταστεί υπό το πρίσμα των παγκόσμιων δυνάμεων, θρησκευτικών, πολιτικών, χρηματοοικονομικών, οικονομικών και εθνικών.

Επιτρέψτε μου να σας πω ότι δεν υπάρχει πανδημία, είναι ψέμα, πρέπει να θεωρηθεί ως μια παγκόσμια στρατηγική επιχείρηση. Έτσι πρέπει να μελετηθεί! Αυτές είναι ασκήσεις διοίκησης και προσωπικού από τις παγκόσμιες δυνάμεις πίσω από το παρασκήνιο για τον έλεγχο της ανθρωπότητας.

Αυτός είναι ο στόχος του κορωνοϊού. Θα το επαναλάβω, μιας και έχουμε λίγη πίστη στον Θεό και ακόμη λιγότερη στην ύπαρξη του Σατανά, του εχθρού της ανθρωπότητας. Ο στόχος των παρασκηνιακών, σιωνιστικών, οικονομικών δυνάμεων είναι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Αυτή είναι η εμμονή τους, πιστεύουν ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στον κόσμο.

Θα πρέπει να υπάρχουν 100 εκατομμύρια τους είδους τους και το πολύ ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι στη Γη για να τους υπηρετούν. 

Είμαστε υπερβολικά πολλοί για τις παρασκηνιακές δυνάμεις.

(…)

Η πρώτη προσπάθεια να αφαιρεθούν δικαιώματα από τους ανθρώπους έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου 2001. Πολλοί δεν θυμούνται πως μετά την λεγόμενη επίθεση στους Δίδυμους Πύργους κηρύχθηκε ο παγκόσμιος πόλεμος κατά της τρομοκρατίας. Οι παγκόσμιες δυνάμεις πίσω από τα παρασκήνια δημιούργησαν τα γεγονότα της 9/11. Τώρα έχουν μια άλλη δικαιολογία για να αποκτήσουν μεγαλύτερο έλεγχο και να κυριαρχήσουν πάνω στην ανθρωπότητα. Έτσι βρήκαν τον κορωνοϊό».

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από τις 25. Μαρτίου του 2020:

Οι δηλώσεις του Bill Gates για αναμενόμενο βιολογικό τρομοκρατικό χτύπημα επιβεβαιώνουν αυτά που λένε οι Ρώσοι

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί