ΑΝΤΙΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ» με ΡΩΣΙΚΗ στήριξη! Δεξιοί από ΗΠΑ και Ευρώπη: «Να πάρουμε ΠΙΣΩ τους θεσμούς και τα ΜΜΕ», vid

ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ! Απροσδόκητες εξελίξεις στην πολιτική παγκόσμια σκακιέρα...

“Πρέπει να πάρουμε πίσω τους θεσμούς στην Ουάσιγκτον και τις Βρυξέλλες. Πρέπει να βρούμε συμμάχους ο ένας για τον άλλον και να συντονίσουμε τις κινήσεις των δυνάμεων μας”.

Δεκάδες δεξιόστροφοι από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ συγκεντρώθηκαν την Πέμπτη στη Βουδαπέστη για την διήμερη Διάσκεψη Πολιτικής Δράσης των Αμερικανών Συντηρητικών (CPAC), που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Αποφάσισαν, έχοντας προφανώς την σιωπηλή στήριξη της Ρωσίας (δεν είναι τυχαίο που το ρωσικό RT διαδίδει το βίντεο), να συντονίσουν τις ενέργειές τους, προκειμένου να πάρουν πίσω τους θεσμούς σε Αμερική και Βρυξέλλες ξεκινώντας ένα είδους πολιτικής επανάστασης!

Στην εναρκτήρια ομιλία του, ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν κάλεσε τους συντηρητικούς των ΗΠΑ να νικήσουν «την κυριαρχία των προοδευτικών φιλελεύθερων στην δημόσια ζωή»:

“Οι προοδευτικοί απειλούν ολόκληρο τον δυτικό πολιτισμό. Και αυτό που είναι πραγματικά επικίνδυνο είναι ότι δεν συμβαίνει από έξω, έρχεται από μέσα. Προοδευτικοί φιλελεύθεροι, νεομαρξιστές, άνθρωποι του Τζορτζ Σόρος, προπαγανδιστές της ανοιχτής κοινωνίας. Θέλουν να καταργήσουν τον δυτικό τρόπο της ζωής, την οποία αγαπάμε τόσο πολύ εσύ κι εμείς».

Δείτε το βίντεο καθώς συμβαίνουν τρελά γεγονότα…

photo budapesttimes. hu

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί