Αϊόβα: 24χρονη νιόπαντρη δασκάλα κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικους μαθητές

Μία νιόπαντρη δασκάλα της Αϊόβα ομολόγησε τη σεξουαλική κακοποίηση αγοριών από την ηλικία των 13 ετών. Η 24χρονη γυναίκα θα δικαστεί στις 11 Μαρτίου και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 33 ετών.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο KTIV της Αϊόβα, η 24χρονη δασκάλα, που μόλις είχε παντρευτεί, παραδέχτηκε ότι κακοποίησε σεξουαλικά μαθητές από τα 13 τους χρόνια, κινδυνεύοντας να καταδικαστεί μέχρι και σε 33 έτη κάθειρξης, ενώ έχασε ήδη τη δουλειά της και ο σύντομος γάμο της διαλύθηκε.

Η 24χρονη δήλωσε ένοχη στις 29 Ιανουαρίου για μία κατηγορία για σεξουαλική κακοποίηση τρίτου βαθμού, δύο κατηγορίες για άσεμνες πράξεις με ένα παιδί και τρεις κατηγορίες για διάδοση και έκθεση άσεμνου υλικού σε ανηλίκους, σύμφωνα με το κανάλι KTIV.

Οι κατηγορίες αφορούσαν σεξουαλική κακοποίηση και αποστολή άσεμνων μηνυμάτων σε τουλάχιστον τρία αγόρια μεταξύ 13 και 14 ετών.

Η 24χρονη δασκάλα «διέδωσε εν γνώσει της άσεμνο υλικό» σε ένα αγόρι μεταξύ Ιανουαρίου και Μαΐου 2022 και σε άλλα δύο μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουνίου 2023 – το τελευταίο περιστατικό λίγο πριν τον γάμο της, όπως ανέφερε το Law&Crime, επικαλούμενο ποινική καταγγελία της κομητείας Carroll.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η νεαρή εκπαιδευτικός διέπραξε ασεβείς πράξεις εναντίον ενός 13χρονου τον Μάιο του 2022 «χαϊδεύοντάς τον ή αγγίζοντας» τον.

Η ίδια είχε, επίσης, κακοποιήσει σεξουαλικά ένα 14χρονο αγόρι «εκτελώντας σεξουαλικές πράξεις» μεταξύ 17 Ιανουαρίου και 31 Ιανουαρίου 2023, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Η 24χρονη θα καθίσει στο εδώλιο στις 11 Μαρτίου, αντιμετωπίζοντας μέγιστη ποινή φυλάκισης 33 ετών.

Μέχρι τα σεξουαλικά της αδικήματα, η συγκεκριμένη δασκάλα είχε διακριθεί για «εξαιρετικά ακαδημαϊκά επιτεύγματα» στα μαθήματα της στοιχειώδους εκπαίδευσης, όπως ανέφερε το Law&Crime.

(με πληροφορίες από newsit. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί