«Αφήστε τα παιδιά ήσυχα»! Ο Πούτιν είπε την γνώμη του

Με αφορμή τα ομόφυλα ζευγάρια

Η Ρωσία είναι στην πραγματικότητα ανεκτική με άτομα με μη παραδοσιακούς σεξουαλικούς προσανατολισμούς, εφόσον δεν στοχεύουν παιδιά ή δεν επιδεικνύουν τις προτιμήσεις τους, δήλωσε την Τρίτη ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο πρόεδρος έκανε τις παρατηρήσεις ενώ απευθύνθηκε σε επισκέπτες στο φόρουμ «Δυνατές ιδέες για μια νέα εποχή», μια ετήσια εκδήλωση που διοργανώνεται από την υποστηριζόμενη από το κράτος Υπηρεσία Στρατηγικών Πρωτοβουλιών της Ρωσίας.

«Είμαστε αρκετά ανεκτικοί με άτομα με μη παραδοσιακούς σεξουαλικούς προσανατολισμούς. Απλώς δεν καμαρώνουμε για κάτι τέτοιο και δεν πιστεύουμε ότι είναι σωστό να το καμαρώνουμε. Αφήστε τον καθένα να ζήσει –όντας ενήλικος– όπως θέλει. Κανείς δεν τους περιορίζει σε τίποτα»,  δήλωσε ο Πούτιν, διατεινόμενος ότι, βασικά, υπάρχουν μόνο λίγοι κανόνες που περιορίζουν την LGBTQ κοινότητα στην χώρα.

Όσο για τα παιδιά, έχω ήδη πει πολλές φορές: «Μην αγγίζετε τα παιδιά». Αυτό είναι το πρώτο. Το δεύτερο είναι ότι είμαστε, πρώτα και κύρια, ένα κράτος που καθοδηγείται από παραδοσιακές αξίες. 

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-AP POOL

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί