ΗΠΑ: Έβαλαν κατά λάθος τη γάτα τους μέσα σε πακέτο στην Amazon και την έστειλαν 1.000 χλμ. μακριά (vid)

Ένα ζευγάρι από τη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών επέστρεψε μια παραγγελία στην Amazon στην Καλιφόρνια, ωστόσο μέσα στο πακέτο έβαλαν κατά λάθος και την γάτα τους!

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ μετά την μυστηριώδη εξαφάνιση της γάτας, ονόματι «Γκαλεάνα», στις αρχές Απριλίου, το ζευγάρι ξεκίνησε μια τεράστια έρευνα για τον εντοπισμό του αγαπημένου του κατοικιδίου.

Η γάτα εντοπίστηκε τελικά σχεδόν μια εβδομάδα αργότερα, κι αφού είχε κάνει ένα ταξίδι σχεδόν 1000 χλμ., καθώς τη βρήκε μέσα στο κουτί ένας υπάλληλος της Amazon μαζί με ένα ζευγάρι μπότες και την μετέφερε σε μια κτηνίατρο.


Η κτηνίατρος δήλωσε ότι γάτα ήταν σε καλή κατάσταση μολονότι είχε μείνει επί 7 μέρες χωρίς τροφή και νερό. Ευτυχώς οι ιδιοκτήτες της δεν είχαν σφραγίσει αεροστεγώς το πακέτο, ούτε εκτέθηκε το αιλουροειδές σε μεγάλη ζέστη ή ψύχος.


«Η Γκαλεάνα λατρεύει τα κουτιά», είπε η ιδιοκτήτρια της γάτας, Κάρι Κλαρκ στο δίκτυο KSL-TV της Γιούτα, εξηγώντας πώς μπήκε το κατοικίδιό της μέσα στο κουτί. Στο ιατρείο μικρών ζώων η κτηνίατρος σκάναρε το μικροτσίπ στην ταυτότητα της γάτας και στη συνέχεια τηλεφώνησε στο ζευγάρι.

«Ήταν τα πιο απίθανα, εξωφενικά νέα σε όλο τον κόσμο. Στην αρχή δεν πίστευα την κτηνίατρο, νόμιζα πως επρόκειτο για φάρσα» είπε η Κλαρκ, η οποία ταξίδεψε αεροπορικώς μέχρι την Καλιφόρνια για να πάρει πίσω της γάτα της.

«Ήταν μοναδική η επανένωσή μας. Όταν την πήρα στην αγκαλιά μου, η Γκαλεάνα σταμάτησε αμέσως να τρέμει και χαλάρωσε στα χέρια μου», πρόσθεσε η ίδια.

ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

(Με πληροφορίες από iefimerida. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί