Ο πρώην επικεφαλής των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών Πιερ Μπροσάντ προειδοποιεί ότι εάν η Ευρώπη και η Γαλλία δεν αλλάξουν ριζικά τις πολιτικές τους για την μαζική μετανάστευση, μπορεί να ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος, υποστηρίζοντας ότι «όλες οι πολυπολιτισμικές κοινωνίες είναι καταδικασμένες».
Ο Μπροσάντ, ο οποίος διετέλεσε διευθυντής της γαλλικής DGSE από το 2002 έως το 2008, έκανε τα σχόλια κατά τη διάρκεια συνέντευξης στη γαλλική εφημερίδα Le Figaro.
«Όλες οι «πολυπολιτισμικές» κοινωνίες είναι καταδικασμένες σε περισσότερο ή λιγότερο βαθιά ρήξη», προειδοποίησε ο Brochand, προσθέτοντας, «σε μια τέτοια κατάσταση, συμβαίνει οι μειονότητες να είναι βίαιοι νικητές και οι πλειοψηφίες οι ήρεμα χαμένοι».
Ο αρνητικός αντίκτυπος της μαζικής μετανάστευσης στη Γαλλία δεν μπορεί πλέον να παραβλεφθεί επειδή είναι «ολοένα και πιο δύσκολο να εμποδίσουμε τους Γάλλους να δουν αυτό που βλέπουν».
Ο πρώην αρχηγός πληροφοριών προβλέπει ότι εάν ο Εμανουέλ Μακρόν κερδίσει τις προεδρικές εκλογές και αποτύχει να αλλάξει μαζικά την προσέγγισή του σε σχέση με την μετανάστευση, μπορεί να ακολουθήσει εμφύλιος πόλεμος.
Τέλος υπογράμμισε ότι οι μουσουλμάνοι μετανάστες και άλλοι από χώρες εκτός Ευρώπης έχουν αναπτύξει ένα «πνεύμα μετα-αποικιακή εκδίκηση».
France’s former intelligence chief warns against possible civil war due to mass immigration
— Ann (@BannedAnn) April 4, 2022
"France and Europe must abandon mass immigration and radically change their immigration policies, warned Pierre Brochand…" https://t.co/xLGAmOELeJ
photo intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Βεντέντα στην Κρήτη: «Πονοκέφαλος» η επαναλειτουργία των σχολείων στα Βορίζια
- Νέο κάζο στη Βρετανία! Αποφυλάκισαν “κατά λάθος” κι άλλον αλλοδαπό
- Με Μητσοτάκη και Γεραπετρίτη θα συναντηθεί την Πέμπτη η Kaja Kallas
- Δένδιας: Έχει προβλεφθεί η απόκτηση ενός αριθμού νέων μεταγωγικών αεροσκαφών
- Ποιούς χαρακτήρισε «καμικάζι» ο έξαλλος με το Shutdown Τραμπ;
- Αρχίζουν να παραδίνονται μαζικά οι Ουκρανοί στρατιώτες στο Ποκρόφσκ, vid
- Παπαζάχος για σεισμό Ξάνθης: «Μέχρι στιγμής είναι ένας μεμονωμένος σεισμός»
- Θεσσαλονίκη: Ισόβια στον 47χρονο που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του
- Λιθουανία: Έπιασαν τα… φτυάρια για την κατασκευή εργοστασίου που θα παράγει όπλα για το ΝΑΤΟ, vid
- Αττική: Ματαιώθηκε η δεύτερη ημέρα απεργίας στα ταξί









