Η Βασιλεία Καραχάλιου απάντησε σήμερα στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) και τον πρόεδρό της, Σπύρο Καπράλο, μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της ΕΟΕ σύμφωνα με την οποία «η ΕΟΕ δαπάνησε για τη Βασιλεία Καραχάλιου, μόνο μέσα σε 1,5 χρόνο, συνολικά 46.000 ευρώ».
Είχε προηγηθεί ανάρτηση της ιστιοπλόου στη σελίδα της στο Facebook την Κυριακή με την οποία ενημέρωνε για την απόφασή της να αλλάξει «εθνικά χρώματα» στα πανιά της.
Η Βασιλεία Καραχάλιου άφηνε αιχμές για την Πολιτεία, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.
Στη σημερινή απάντησή της, η Καραχάλιου τονίζει πως αυτή θα είναι η τελευταία επικοινωνία της με τον πρόεδρο της ΕΟΕ γράφοντας στο Facebook: «Δεν θα μου επιβάλλετε ποτέ ξανά μέσω εκβιαστικών απειλών, καλυμμένων με εθνικιστικές μάσκες το πως και που θα συνεχίσω το υπόλοιπο της αθλητικής πορείας μου. Προτιμώ να περιμένω όσο χρειαστεί, ακόμα και αν αποφασίσετε να με εκδικηθείτε στερώντας μου την επόμενη Ολυμπιάδα, προκειμένου να απολαμβάνω, ψυχική ηρεμία και έναν στοιχειώδη σεβασμό για τους κόπους μου και την προσπάθεια μου».
Αναλυτικά, η Βασιλεία Καραχάλιου έγραψε στο Facebook (σ.σ έχουν διατηρηθεί τα κεφαλαία):
«Ναι! Σας ακούσαμε κ. Καπράλο.. και εσάς και την σαφέστατη απειλή σας ότι θέλετε να με… καμαρώσετε στο βάθρο και ΔΕΝ θα με βοηθήσετε συναινώντας στο να αλλάξω χρώμα πανιών, προφασιζόμενος εθνικά φρονήματα. Μόνο που η αιτία ΔΕΝ είναι θέμα “εθνικής” περηφάνιας! Αυτό που θέλετε να αποφύγετε είναι ο διεθνής ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ σας, σε προσωπικό επίπεδο.
Ακούστε όμως κι εμένα, στη τελευταία μου επικοινωνία μαζί σας… ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν πρόκειται να με… καμαρώσετε σε βάθρο ξανά, πολύ απλά διότι ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΕΣΩ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ, ΚΑΛΥΜΜΕΝΩΝ ΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΜΟΥ. Προτιμώ να περιμένω όσο χρειαστεί, ακόμα και αν αποφασίσετε να ΜΕ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙΤΕ ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, προκειμένου να απολαμβάνω, ψυχική ηρεμία και έναν στοιχειώδη σεβασμό για τους κόπους μου και την προσπάθεια μου. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣ!!».
lifo/ photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικοί ισχυρισμοί για την Παγκόσμια Τράπεζα! Γιατί συμβαίνει αυτό;
- «Αν πέσει η Ιερουσαλήμ, θα καεί η Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο Μπαχτσελί
- Ισραήλ: Μη επανδρωμένο αεροσκάφος από την Υεμένη συνετρίβη στον περίβολο ξενοδοχείου στην Εϊλάτ
- Οι Χριστιανοί στη Συρία γιορτάζουν την ημέρα του Σταυρού – Δείτε βίντεο
- «No Escape From Now»: Το ντοκιμαντέρ για τον Όζι Όσμπορν θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο – Δείτε το συγκινητικό τρέιλερ
- Ιταλία: Πρόταση να δοθεί το όνομα του Τζόρτζιο Αρμάνι στο αεροδρόμιο του νησιού Παντελερία
- Άναυδοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκαν μούμιες στην Ασία 9.500 χρόνια αρχαιότερες από τις αιγυπτιακές
- Δημοσκόπηση: Χαμός με τον αριθμό κομμάτων που μπαίνουν Βουλή! Πόσοι θα ψήφιζαν πιθανό κόμμα Σαμαρά
- «Ο ήλιος ξυπνάει σιγά σιγά»: Η NASA προειδοποιεί ότι η ηλιακή δραστηριότητα θα παραμείνει υψηλή
- ΕΣΕΕ: Το ελληνικό εμπόριο σε νέα «τροχιά» ενόψει τεχνολογικών και γεωπολιτικών εξελίξεων
Κύρια Θέματα

















