Αμέσως μετά, όπως δήλωσε ο ειδικός επίτροπος για την διαχείριση της εμβολιαστικής εκστρατείας στρατηγός Φραντσέσκο Φιλιουόλο, αναμένεται να ακολουθήσουν οι ηλικιωμένοι άνω των 80 ετών, όσοι βρίσκονται σε οίκους ευγηρίας και το υγειονομικό προσωπικό. Παράλληλα τόνισε ότι το όριο ηλικίας, πάνω από το οποίο θα χορηγηθεί η τρίτη δόση στον ευρύτερο πληθυσμό, ενδέχεται να οριστεί στα 65 χρόνια.
Έως τώρα, στην Ιταλία έχει εμβολιαστεί με τουλάχιστο μια δόση σκευασμάτων κατά του κορωνοϊού το 82% του πληθυσμού άνω των 12 ετών.
«Απευθύνω και πάλι έκκληση υπέρ του εμβολιασμού σε όσους διστάζουν, τους ζητώ να μιλήσουν με τους γιατρούς τους, με το νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων, με όποιον έζησε τον πόνο που προκαλεί ο κορωνοϊός», δήλωσε ο στρατηγός Φιλιουόλο.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για το ενδεχόμενο παραβίασης της κατάπαυσης του πυρός προειδοποιεί η Τεχεράνη
- Ρωσική προειδοποίηση στις χώρες της Βαλτικής – Θα ληφθεί υπόψη;
- Η Β. Κορέα εκτοξεύει πυραύλους μικρού βεληνεκούς προς τη Θάλασσα της Ιαπωνίας
- Μ. Ανατολή: Το πετρέλαιο υποχωρεί κάτω από τα 100 δολάρια, άλμα καταγράφουν οι μετοχές
- Αμερικανός ΥΠΑΜ: Αν το Ιράν δεν παραδώσει το ουράνιο του οι ΗΠΑ θα το πάρουν με κάθε μέσο, vid
- ΙΣΑ: Έντονη αντίθεση με τροπολογία που περιορίζει την πρόσβαση των ασθενών στον εξειδικευμένο ιατρό
- Γερμανία: Γυναίκα δάγκωσε εργαζόμενο στους σιδηροδρόμους ενώ προσπαθούσε να επιβιβαστεί
- Πολεμικό σόου Μέσης Ανατολής: Όλες οι πλευρές παρουσιάζονται ως… «νικήτριες»
- Εκεχειρία στο Ιράν, αλλά αιματοκύλισμα στον Λίβανο: Νέοι βομβαρδισμοί στη Βηρυτό
- Βανς: Απογοητευτήκαμε από πολλούς πολιτικούς ηγέτες στην Ευρώπη









