«Μαύρα σύννεφα» γύρω από την Γκίλφοϊλ – AP: «Τραμπ-Ρούμπιο εξετάζουν την απομάκρυνσή της»

Τι μεταδίδουν διεθνή πρακτορεία.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Υπουργός Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο εξετάζουν το ενδεχόμενο απομάκρυνσης της Πρέσβειρας των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκιλφόιλ, μετά από μια σειρά δημοσιευμάτων που της καταλογίζουν ανάρμοστη και ενδεχομένως παράνομη συμπεριφορά, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της θητείας της στην Αθήνα».

Αυτό μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ τις τελευταίες ώρες, μεταφέροντας την έντονη δυσαρέσκεια της Ουάσινγκτον για το πρόσωπο της Γκίλφοϊλ.

Τραμπ και ο Ρούμπιο παρουσιάζονται ως «εξαιρετικά εξοργισμένοι» με τη φερόμενη συμπεριφορά της Γκιλφόιλ.

Η αργία της Ημέρας του Κολόμβου τη Δευτέρα ίσως… καθυστερήσει για μερικές ώρες τις αποφάσεις για την πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Αθήνα, σύμφωνα με το Associated Press.

Το μέσο επικαλείται Αμερικανό αξιωματούχο που μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας και ανέφερε ότι ο Ρούμπιο ήταν ιδιαίτερα οργισμένος, κυρίως επειδή επισκέφθηκε την Αθήνα μόλις την περασμένη εβδομάδα και η Γκιλφόιλ παρευρέθηκε στις περισσότερες τις εκδηλώσεις του.

Κι όλα αυτά ενώ ήδη ο φιλοδημοκρατικός Τύπος στις ΗΠΑ είχε «βουίξει» γύρω από τις δραστηριότητας της Γκίλφοϊλ.

Eurokinissi photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί