ανέφερε ο πρόεδρος του κόμματος Σωκράτης Φάμελλος σε συνέντευξή του στο Mega και απηύθυνε προσκλητήριο για επιστροφή στον ΣΥΡΙΖΑ όσων έχουν αποχωρήσει από το 2023.
Πρόσθεσε ότι η εντολή του κόσμου, είναι να γίνει καλύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ και να είναι αξιωματική αντιπολίτευση και σημείωσε ότι όλοι όσοι νιώθουν τον ΣΥΡΙΖΑ σπίτι τους πρέπει να επιστρέψουν.
Συνεχίζοντας ανέφερε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ συρρικνώθηκε και απαξιώθηκε σε έναν βαθμό και αυτός ήταν ο λόγος που μας ώθησε να θέσουμε ζήτημα εκλογής ηγεσίας και εμένα να θέσω υποψηφιότητα. Πρέπει να επιστρέψει η σοβαρότητα, η αξιοπιστία, ο δυναμισμός».
Για την προεδρία Κασσελάκη είπε ότι «ήταν μία αρνητική παρένθεση» και απέδωσε την εκλογή του στα ελλείμματα δημοκρατικής λειτουργίας του ΣΥΡΙΖΑ που υπήρχαν. Η επιθυμία του κόσμου να υπάρξει ηγεσία που να σταθεί απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ οδήγησε τελικά στο αντίθετο.
Στο θέμα της επιστροφής των εδρών και για την παλαιότερη προσχώρηση του Θανάση Θεοχαρόπουλου είπε ότι δεν είναι ίδια περίπτωση καθώς είχε συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ ως επικεφαλής μίας εκλογικής συνεργασίας και όταν αποχώρησε δεν του ζητήθηκε η έδρα.
Είπε ότι έχει βρεθεί τρεις φορές με τον Παύλο Πολάκη ο οποίος θα έχει σημαντικό ρόλο στο εξής. Για το αν θα υπάρξει δυαρχία στον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι « ΣΥΡΙΖΑ θα είναι συγκροτημένο κόμμα με ενιαίο λόγο. Δεν υπάρχουν ψηφοφόροι του Πολάκη ή του Φάμελλου».
Ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα διαφάνειας και συμμετοχής, τόσο στην εκλογή των συνέδρων όσο και στην εκλογή αρχηγού.
Για τον Νίκο Παππά είπε ότι «δεν υπάρχει κανένα ζήτημα στις σχέσεις τους ή επίλυσης λογαριασμών, ούτε με την καταδίκη του από το Ειδικό Δικαστήριο. Η εντολή της κάλπης επανέλαβε είναι να προχωρήσουμε μαζί. Λάθη έχουν γίνει από πολλούς πρέπει όμως να πάμε μπροστά».
Για τον αποκλεισμό Κασσελάκη είπε ότι «η δική μου πρόταση ήταν να πάμε σε εκλογή από την βάση χωρίς την πρόταση μομφής και την καθαίρεσή του, εκείνος δεν δέχθηκε».
ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κως: Στη φυλακή 22χρονη που εξαπάτησε γυναίκα – Την έπεισε να βγάλει στο δρόμο τα κοσμήματά της για «λόγους ασφαλείας»
- Κ. Τσιάρας: Θετική η Ελλάδα σε ευρωπαϊκό μηχανισμό αντασφάλισης για φυσικές καταστροφές
- Βουλή-Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Εντός της ημέρας κατατίθενται τα πορίσματα των κομμάτων
- Αντισυνταγματικές έκρινε η Ολομέλεια του ΣτΕ διατάξεις, που μείωσαν τις αποδοχές υπαλλήλων του υπ. Εξωτερικών
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Το Κρεμλίνο δηλώνει ότι οι στόχοι του δεν έχουν ακόμα “επιτευχθεί”
- Ο πιο δραματικός παπαγάλος…τενόρος! Έτοιμος για το μέγαρο – ΒΙΝΤΕΟ
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων στα Φάρσαλα – Τέσσερις συλλήψεις
- Γερμανία: Οι εργαζόμενοι στα τοπικά δημόσια ΜΜΜ πραγματοποιούν 48ωρη απεργία την Παρασκευή και το Σάββατο
- Ο Μαντς Μίκελσεν στο καστ της νέας ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε «What Happens at Night»
- Αναβαθμίζεται ποιοτικά το συσσίτιο των Ενόπλων Δυνάμεων, με την αύξηση του χρηματικού αντιτίμου τροφοδοσίας









