Παρέμβαση Μελάνιας Τραμπ: Οι άνεμοι της αλλαγής έχουν φτάσει

Μανιφέστο της συζύγου του πρώην Αμερικανού προέδρου με πολύ ενδιαφέροντα σημεία

Η αποτυχία ασφαλείας από την Μυστική Υπηρεσία να αποτρέψει την απόπειρα δολοφονίας του Προέδρου Τραμπ ισοδυναμεί με ένα πλήρες πραξικόπημα από το Βαθύ Κράτος, αναφέρουν ΜΜΕ στην Αμερική, τα οποία θεωρούν πως θα υπάρξει και συνέχεια!

Την ίδια ώρα, η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια, ως σύγχρονη Εβίτα Περόν, ανήρτησε μια δήλωση καλώντας τους Αμερικανούς να ενωθούν αμέσως μετά την αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Η δήλωση:

Αμερικανοί μου, σας σκέφτομαι!

Ήμασταν πάντα μια μοναδική ένωση. Αμερική, ο ιστός του ευγενικού έθνους μας είναι κουρελιασμένος, αλλά το θάρρος και η κοινή λογική μας πρέπει να ανέβουν και να μας φέρουν ξανά κοντά ως ένα.

Όταν είδα εκείνη την βίαιη σφαίρα να χτυπά τον σύζυγό μου, Ντόναλντ, συνειδητοποίησα ότι η ζωή μου και η ζωή του Μπάρον ήταν στα πρόθυρα μιας καταστροφικής αλλαγής. Είμαι ευγνώμων στους γενναίους πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών και τους αξιωματούχους επιβολής του νόμου που διακινδύνευσαν την ζωή τους για να προστατεύσουν τον σύζυγό μου.

Στις οικογένειες των αθώων θυμάτων που υποφέρουν τώρα από αυτή την αποτρόπαια πράξη, εκφράζω ταπεινά τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια. Η ανάγκη σας να επιστρατεύσετε την εσωτερική σας δύναμη για έναν τόσο τρομερό λόγο με θλίβει.

Ένα τέρας που αναγνώρισε τον σύζυγό μου ως μια απάνθρωπη πολιτική μηχανή προσπάθησε να σιγήσει το πάθος του Ντόναλντ – το γέλιο, την εφευρετικότητά του, την αγάπη του για την μουσική και την έμπνευσή του. Οι βασικές πτυχές της ζωής του συζύγου μου – η ανθρώπινη πλευρά του – θάφτηκαν κάτω από την πολιτική μηχανή. Ο Ντόναλντ, ο γενναιόδωρος και περιποιητικός άνθρωπος με τον οποίο έχω περάσει τις καλύτερες και τις χειρότερες στιγμές.

Ας μην ξεχνάμε ότι οι διαφορετικές απόψεις, οι πολιτικές και τα πολιτικά παιχνίδια είναι κατώτερα από την αγάπη. Η προσωπική, δομική και εφ΄ όρου ζωής αφοσίωση μας – μέχρι θανάτου – βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο. Οι πολιτικές έννοιες είναι απλές σε σύγκριση με εμάς, τα ανθρώπινα όντα.

Είμαστε όλοι άνθρωποι και θεμελιωδώς, ενστικτωδώς, θέλουμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Η αμερικανική πολιτική είναι μόνο ένα όχημα που μπορεί να ανυψώσει τις κοινότητές μας. Η αγάπη, η συμπόνια, η καλοσύνη και η ενσυναίσθηση είναι απαραίτητα.

Και ας θυμηθούμε ότι όταν έρθει η ώρα να κοιτάξουμε πέρα ​​από τα αριστερά και τα δεξιά, πέρα ​​από το κόκκινο και το μπλε, προερχόμαστε όλοι από οικογένειες με το πάθος να αγωνιστούμε για μια καλύτερη ζωή μαζί, όσο είμαστε εδώ, σε αυτό το επίγειο βασίλειο (σ.σ. Σε ποιόν ανήκει αυτό το… επίγειο βασίλειο;)

Η αυγή είναι ξανά εδώ. Ας επανενωθούμε. Τώρα.

Σήμερα το πρωί, πηγαίνεται πάνω από το μίσος, το βιτριόλι και τις απλοϊκές ιδέες που πυροδοτούν την βία. Όλοι θέλουμε έναν κόσμο όπου ο σεβασμός είναι πρωταρχικός, η οικογένεια είναι πρώτη και η αγάπη υπερβαίνει. Μπορούμε να υλοποιήσουμε ξανά αυτόν τον κόσμο. Ο καθένας μας πρέπει να απαιτήσει να τον πάρει πίσω. Πρέπει να επιμείνουμε ότι ο σεβασμός γεμίζει τον ακρογωνιαίο λίθο των σχέσεών μας, και πάλι.

Αμερικανοί μου, σας σκέφτομαι!

Οι άνεμοι της αλλαγής έχουν φτάσει. Για όσους από εσάς κλαίτε για υποστήριξη, σας ευχαριστώ. Συγχαίρω όσους από εσάς ξεπεράσατε το πολιτικό χάσμα – σας ευχαριστώ που θυμάστε ότι κάθε πολιτικός είναι άνδρας ή γυναίκα με μια στοργική οικογένεια.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA- Bloomberg POOL

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί