Ο Robert F. Kennedy Jr., ο οποίος πρόσφατα κατέθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ το 2024 ως Δημοκρατικός, μοιράστηκε τις ανησυχίες του για τα παιδιά και τα εμβόλια!
Όπως είπε:
«Από το 6% των παιδιών μας με χρόνιες ασθένειες, -την δεκαετία του ’40, καθώς τα προγράμματα εμβολίων εκτοξεύθηκαν, (το ποσοστό) ανέβηκε στο 12.8%. Μέχρι το 2006 έφτασε στο 54%.
Περισσότερα από τα μισά παιδιά μας είναι εξασθενημένα από αυτές τις αλλεργίες και από χρόνιες ασθένειες.
Έχουμε την πιο άρρωστη γενιά παιδιών στην ιστορία και, έχουμε την πιο άρρωστη γενιά οποιουδήποτε άλλου Έθνους.
Συμβαίνει επίσης να έχουμε αυτό το επιθετικό πρόγραμμα εμβολίων.
Τώρα, δεν μπορώ να σας πω ότι όλες αυτές οι ασθένειες προέρχονται από τα εμβόλια, επειδή το NIH δεν θα χρηματοδοτήσει αυτές τις μελέτες. Μπορώ να σας πω ότι υπάρχουν πολλές ανεξάρτητες επιστήμες που λένε ότι φταίνε (τα εμβόλια).
Μπορώ να σας το πω αυτό: “Κάθε μία από αυτές τις (χρόνιες) ασθένειες αναφέρεται ως, παρενέργεια του εμβολίου στα ένθετα του κατασκευαστή, -τουλάχιστον σε μία από τις 72 δόσεις των εμβολίων.
Και αυτό είναι το μόνο σημείο το οποίο, η βιομηχανία εμβολίων θα είναι ειλικρινής μαζί σας».
Δείτε την συνέχεια:
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ισχυρός σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Τουρκία – Έγινε αισθητός και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου
- 3I/ATLAS: Ο διαστρικός κομήτης, “χρονοκάψουλα”, ξεκινάει το ταξίδι της επιστροφής του
- Η μεγάλος «πονοκέφαλος» των διεθνιστών μέσα στο ίδιο τους το «σπίτι»
- Last Samurai Standing: Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ για την “battle royale” σειρά του Netflix με Σαμουράι!
- Η Μελόνι συναντήθηκε με τον Ούγγρο ομόλογό της Βίκτορ Όρμπαν
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των 37 κατηγορουμένων – 13 προφυλακίσεις, 23 ελεύθεροι με όρους
- Θεσσαλονίκη: Η Σοφία Βέμπο «επιστρέφει» στη Λ. Νίκης, στο χώρο όπου ξεκίνησε να τραγουδά
- Σοκ στο Αζερμπαϊτζάν: Νύφη αυτοκτόνησε μετά τα σχόλια των πεθερικών της για το «προκλητικό» νυφικό της,vid
- Η πρόεδρος του Μεξικού δήλωσε ότι συμφώνησε με τον Τραμπ να παρατείνουν την προθεσμία για τις εμπορικές συναλλαγές
- Σε αυτό συμφωνούν όλοι! Η Ρωσία τι θα κάνει όμως στο τέλος;









