Πέθανε ο Μοντανιέ που είχε αποκαλέσει τα εμβόλια «δηλητήρια»! Τι αναφέρει γαλλικό δημοσίευμα

Επιβεβαιώθηκε τις τελευταίες ώρες η είδηση!

Σύμφωνα με το μέσο ενημέρωσης francesoir. fr:

Σε ηλικία 89 ετών (18 Αυγούστου 1932 – 8 Φεβρουαρίου 2022), ο καθηγητής Luc Montagnier πέθανε στο Αμερικανικό Νοσοκομείο στο Neuilly-sur-Seine. Ο γιατρός Gérard Guillaume , ένας από τους πιο πιστούς συνεργάτες του, μας λέει ότι έφυγε ήσυχα, περιτριγυρισμένος από τα παιδιά του.

Ήταν βιολόγος και ιολόγος, αλλά και και κυρίως άνθρωπος με αξιοσημείωτη ευφυΐα, που έζησε για την επιστήμη. Εκτός από το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής το 2008 για την ανακάλυψη του ιού του AIDS, εργάστηκε δίπλα στα μεγαλύτερα επιστημονικά ιδρύματα στον κόσμο κατά τη διάρκεια της ζωής του. Ομότιμος διευθυντής έρευνας στο CNRS, καθηγητής στο Ινστιτούτο Παστέρ, διευθυντής του Κέντρου Μοριακής και Κυτταρικής Βιολογίας στο Queens College του City University της Νέας Υόρκης, διευθυντής ερευνητικού ινστιτούτου στο Πανεπιστήμιο Jiao-tong της Σαγκάης. Υποστήριξε την Ακαδημία Επιστημών καθώς και την Εθνική Ακαδημία Ιατρικής μέσω της έρευνάς του για πολλά χρόνια. Για αυτό, έχει λάβει αμέτρητα βραβεία και διακρίσεις .

Παρά την προχωρημένη ηλικία του και παρά την κριτική που υπέστη στο φθινόπωρο της ζωής του, κυρίως από μέρος της (κρατικής) (τήλε-)επιστημονικής κοινότητας, ο Luc Montagnier πάντα αγωνιζόταν για την ελεύθερη επιστήμη. Ήμασταν αρκετά τυχεροί που μπορέσαμε να τον υποδεχτούμε αρκετές φορές στο FranceSoir και θα θέλαμε να του δώσουμε όλες τις τιμές που του αναλογούν.

Ο Λουκ Μοντανιέ ήταν βιολόγος και ιολόγος. Εκτός από το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής το 2008 για την ανακάλυψη του ιού του AIDS, εργάστηκε δίπλα στα μεγαλύτερα επιστημονικά ιδρύματα στον κόσμο κατά τη διάρκεια της ζωής του. Ομότιμος διευθυντής έρευνας στο CNRS, καθηγητής στο Ινστιτούτο Παστέρ, διευθυντής του Κέντρου Μοριακής και Κυτταρικής Βιολογίας στο Queens College του City University της Νέας Υόρκης, διευθυντής ερευνητικού ινστιτούτου στο Πανεπιστήμιο Jiao-tong της Σαγκάης. Υποστήριξε την Ακαδημία Επιστημών καθώς και την Εθνική Ακαδημία Ιατρικής μέσω της έρευνάς του για πολλά χρόνια. Για αυτό, έχει λάβει αμέτρητα βραβεία και διακρίσεις.

Θυμηθείτε:

«Είναι ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ, δεν είναι καν εμβόλια»! «ΕΚΡΗΞΗ» Μοντανιέ στο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ του Λουξεμβούργου, ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ το ΒΙΝΤΕΟ

Ο νομπελίστας Μοντανιέ μιλά σε ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ στην Ιταλία! MONO η Ελλάδα ΥΠΟΜΕΝΕΙ τους τηλέ-ειδικούς, vid

«ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ»! Ο Μοντανιέ δείχνει με το δάκτυλο ΜΜΕ και κυβερνήσεις – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί