ΥΠΕΡΒΙΝΤΕΑΡΑ: Ο νομπελίστας Μοντανιέ μιλά σε ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ στην Ιταλία! MONO η Ελλάδα ΥΠΟΜΕΝΕΙ τους τηλέ-ειδικούς, vid

«Τορπίλες» για τα εμβόλια σε κόσμο που διψάει να μάθει τι ισχύει τελικά για τα εμβόλια...

Το el.gr βρήκε ένα σημαντικό απόσπασμα της ομιλίας του καθηγητή Ιολόγου, με το Νόμπελ Ιατρικής 2008 για την ανακάλυψη του AIDS, Luc Montagnier, τον οποίον αγκάλιασε και αποθέωσε μια λαοθάλασσα διαδηλωτών στην Ιταλία, καθώς παντού ο κόσμος «ΒΡΑΖΕΙ», εκτός από την Ελλάδα, η οποία υπομένει ό,τι αποφασίζει η κυβέρνηση και οι τηλέ-ειδικοί.

«Αυτό το εμβόλιο δεν προστατεύει καθόλου, δεν προστατεύει από την μετάδοση σε αντίθεση με ό,τι είχε αρχικά ανακοινωθεί. Είναι αναγνωρισμένο από όλον τον κόσμο στην πραγματικότητα ευνοεί άλλες μολύνσεις. Η ιική πρωτεΐνη που χρησιμοποιήθηκε για το mRNA και εμπεριέχεται στο εμβόλιο είναι τοξική για τα κύτταρα. Είναι ένα δηλητήριο. Υπάρχουν πολλοί νεκροί και πολλοί νέοι αθλητές που έχουν καρδιακά προβλήματα λόγω του εμβολίου! Τα εμβόλια δεν πρέπει να σκοτώνουν αλλά να προστατεύουν. Είναι απόλυτο έγκλημα να δίνουμε αυτά τα εμβόλια σε παιδιά», τόνισε μεταξύ άλλων ο καθηγητής,

«Τα εμβόλια μπορούν να προκαλέσουν και νευρολογικές αρρώστιες στον εγκέφαλο, αρρώστιες βαρύτατες εξαιτίας των μακροπρόθεσμων παρενεργειών αυτών των εμβολίων, υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που πεθαίνουν», συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο με έναν Ιταλό να μεταφράζει τα λόγια του καθηγητή:

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί