Όταν τους συμφέρει θυμούνται τα προσωπικά δεδομένα! Κρατήστε το ΒΙΝΤΕΟ με την παραδοχή Βασιλακόπουλου

Και τότε πώς γνωρίζουν ότι κυρίως οι ανεμβολίαστοι νοσούν και μάλιστα βαριά;;;

Στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Τώρα ό,τι Συμβαίνει» μίλησε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, σχετικά με την μετάλλαξη Δέλτα και τους χαμηλούς ρυθμούς των εμβολιασμών.

Σε μία εύλογη ερώτηση της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας της εκπομπής, ο κ. Βασιλακόπουλος, που προφανώς ήρθε σε δύσκολη θέση, παραδέχθηκε πως οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν αν τα κρούσματα που ανακοινώνονται καθημερινά αφορούν εμβολιασμένους ή ανεμβολίαστους πολίτες!

Μάλιστα έφτασε στο σημείο να αποκαλύψει πως δεν είναι δυνατόν να κρατηθεί ούτε στατιστική, επικαλούμενους δήθεν τα προσωπικά δεδομένα του κάθε πολίτη που λογίζεται ως επιβεβαιωμένο κρούσμα!

Η παραδοχή αυτή είναι καίριας σημασίας σε μία περίοδο που «ειδικοί» και πολιτικοί «κουνού το δάχτυλο» στους ανεμβολίαστους πολίτες κάνοντάς τους με τις απαγορεύσεις (δήθεν προνόμια) τη ζωή πολύ πιο δύσκολη!

Συνεπώς ακούμε μεν από τους «τηλε-ειδικούς» πως η μετάλλαξη Δέλτα του κορωνοϊού μπορεί να χτυπήσει μία πολύ μικρή μερίδα εμβολιασμένων ατόμων ΩΣΤΟΣΟ οι αριθμοί και τα ποσοστά που επικαλούνται, καθ’ομολογίαν του κ. Βασιλακόπουλου, ΔΕΝ μπορούν να στηριχθούν σε πραγματικά νούμερα μέσω από τις ημερήσιες αναφορές του ΕΟΔΥ!!!

Αυτό παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς με την παρακάτω τοποθέτησή του ο κ. Βασιλακόπουλος.

Δείτε το πολύ σημαντικό απόσπασμα:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί