«Ορκίζομαι να πω την αλήθεια» για όσα βρίσκουμε τώρα στο αίμα εμβολιασμένων ( ; ), vid

Ίσως η πιο σοκαριστική μαρτυρία μέχρι τώρα... Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών...

Η διευθύντρια κηδειών και ταριχευτής, Laura Jeffery, κατέθεσε πρόσφατα στο National Citizens Inquiry στο Τορόντο του Οντάριο, ρίχνοντας φως σε ένα ανησυχητικό φαινόμενο που έχει παρατηρήσει από την κυκλοφορία των εμβολίων Covid.

Κατά την διάρκεια της κατάθεσής της, η Jeffery, η οποία ορκίστηκε να πει την αλήθεια, εξήγησε πως οι ταριχευτές χρησιμοποιούν μια τεχνική που αποστραγγίζει το κυκλοφορικό σύστημα των νεκρών ασθενών και το γεμίζει με συντηρητικά υγρά, επιτρέποντάς τους να παρουσιάσουν το νεκρό όσο τον δυνατόν καλύτερα.

Τι συμβαίνει λοιπόν;;

Δήλωσε η Jeffery:

«Μπαίνουμε στο κυκλοφορικό σύστημα.

Γενικώς, ξεκινάμε από την καρωτίδα.

Αυτή είναι μια μεγάλη αρτηρία που πηγαίνει στον εγκέφαλό σας αλλά επίσης και στην κορυφή της καρδιάς σας. Και αυτό αντλεί το υγρό από μέσα. Και έπειτα η επιστροφή θα είναι ανθρώπινο αίμα το οποίο αδειάζεται μέσω του φλεβικού συστήματος. Και το ανοίγουμε αυτό και το αφήνουμε να φύγει.

Και η ιδέα είναι να εισάγουμε συντηρητικό και να αφαιρέσουμε οτιδήποτε δεν θα συντηρούσε ένα σώμα μακροπρόθεσμα έτσι ώστε να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε ένα άτομο  όπως πρέπει.

Καθώς, λοιπόν, έβλεπα την επιστροφή, άρχισα να παρατηρώ ανωμαλίες στο επιστρεφόμενο (υγρό). Αυτό συνεχίστηκε για περίπου 3-4 μήνες και η επιστροφή ήταν πιο παχύρρευστη. Και δεν είναι ότι δεν το είχα ξαναδεί παλαιότερα αλλά δεν το έβλεπες σταθερά σε όλους… Αυτή την στιγμή το βλέπω σε όλους!!!!

Το αίμα που έβγαινε ήταν πυκνότερο, πιο σκουρόχρωμο, κολλώδες.

Και έπειτα άρχισα να παρατηρώ ότι αυτή η επιστροφή αίματος είχε μικροσκοπικά κομματάκια θρόμβου μέσα της και ο θρόμβος ήταν σαν έναν πρόσφατο θρόμβο-ζελέ αλλά ήταν μικροσκοπικά κομμάτια μεγέθους κεφαλής καρφίτσας.

Υπήρχε κάτι διαφορετικό. Θα το αποκαλούσα ίσως ”ρυπαρό αίμα”! Το αίμα ήταν πιο βρώμικο.

Σκέφτηκα: ”Αυτό είναι περίεργο”. Αλλά είμαι ταριχεύτρια. Δεν είμαι επιστήμονας, δεν είμαι γιατρός. Άνθρωποι στον κλάδο μου που επίσης λένε το ίδιο πράγμα.

Εννοείται δεν θα βγουν δημόσια κατ’ αυτόν τον τρόπο αλλά αυτό μου λένε.

Παρατήρησα αλλαγές στα άτομα που πέθαιναν αφότου κυκλοφόρησαν τα εμβόλια. Ήταν κάπως φρικιαστικό. Υπήρξε μια κλιμάκωση στους θανάτους μεσηλίκων!!!!

Ο μέσος Καναδός επέστρεφε σπίτι από την δουλειά, δειπνούσε με την οικογένεια και πέθαινε ξαφνικά στο σπίτι.

Και δεν διερευνούσαν τους νεκρούς!!!! Έρχονταν στο γραφείο τελετών. Και εγώ το έβλεπα αυτό και σκεφτόμουν ότι αυτό θα πρέπει να διερευνηθεί επειδή επρόκειτο για έναν ασυνήθιστο θάνατο, για έναν απροσδόκητο θάνατο… Αλλά όχι!!!! Δεν τους διερευνούσαν!!!!! Ήταν σχεδόν σαν να τηλεφωνούσαν και να έφερναν το άτομο στο γραφείο τελετών μας και έπειτα δεν νοιάζονταν για αυτούς…».

Πάντως οι κρατικοί επιστήμονες διαβεβαιώνουν πως τα εμβόλια COVID είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

Ολόκληρο το βίντεο στα αγγλικα:

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί