Μήνυση κατά εμβολίου ότι προκάλεσε τον θάνατο 13χρονου

Τι φέρεται να συνέβη...

Οι Baum Hedlund Aristei & Goldman και ο Robert F. Kennedy, Jr., πρόεδρος της Children’s Health Defense, υπέβαλαν αυτή την εβδομάδα μια μήνυση κατά της Merck ισχυριζόμενοι ότι το εμβόλιο Gardasil HPV της φαρμακοβιομηχανίας προκάλεσε τον θάνατο του 13χρονου Noah Tate Foley.

Η πολιτική αγωγή, που κατατέθηκε στο Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ για την Περιφέρεια της Βόρειας Καρολίνας για λογαριασμό των γονιών του Νώε, Κλίφτον και Κέλι Φόλεϊ, ισχυρίζεται ότι ο Νόα πέθανε στις 8 Οκτωβρίου 2020, από εγκεφαλίτιδα που προκλήθηκε από μια διαδικασία αυτοάνοσης/αυτοφλεγμονώδους δυσρύθμισης που σχετίζεται άμεσα με την ένεση Gardasil που έλαβε το 2018.

Η μήνυση ισχυρίζεται επίσης ότι το εμβόλιο προκάλεσε νευρολογική, ετερογενή αυτοάνοση νόσο και έναν αριθμό ανεπιθύμητων συμπτωμάτων, επιπλοκών, τραυματισμών και άλλων ανεπιθύμητων συμβάντων, που οδήγησαν στον πρόωρο θάνατο του Νώε.

Ο Baum Hedlund και ο Kennedy έχουν καταθέσει πολλαπλές αγωγές κατά της Merck για απόκρυψη των γνωστών παρενεργειών του εμβολίου Gardasil, αλλά αυτή είναι η πρώτη τους αγωγή λόγω θανάτου.

intime

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί