ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 17:37
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.147, εκ των οποίων 16 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 182.783 (ημερήσια μεταβολή +1.2%), εκ των οποίων 51.8% άνδρες.
======================================================================================================
Άρχισε η καθημερινή τρομοκρατία στα μεγάλα ΜΜΕ, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για «ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων μέσα στο 2021».
Λίγο πριν τις 6 σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί ξανά τετραψήφιος αριθμός κρουσμάτων, με τα περισσότερα εκ των οποίων να εντοπίζονται στην Αττική.
Αυτή η εξέλιξη αναμένεται να «φρενάρει» την άρση του σκληρού lockdown όχι μόνο στον πολυπληθέστερο νομό της χώρας, αλλά και σε όλη την επικράτεια.
Έτσι η 1η Μαρτίου απομακρύνεται ως η ημερομηνία που θα αρχίσουν να ανοίγουν ξανά δραστηριότητες της οικονομίας.
Πιο συγκεκριμένα ο ΕΟΔΥ ετοιμάζεται να ανακοκινώσει ένα νούμερα πάνω από 1.500, που θα αποτελέσει κατά πάσα πιθανότητα ρεκόρ για το 2021.
Ενδεχομένως το ίδιο…ρεκόρ δούμε και στον αριθμό των διαγνωστικών τεστ, για τα οποία μάθαμε πρόσφατα από τους ειδικούς ότι πριν την κακοκαιρία «Μήδεια» είχαν αγγίξει τα 50.000 πανελλαδικώς σε καθημερινή βάση!
Όλα οδηγούν σε εισήγηση των ειδικών την Παρασκευή για περαιτέρω παράταση του lockdown κατά μία περίπου εβδομάδα.
(φωτο: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τι είπαν ο Κάρολος με τον Τραμπ;
- Δίχως τέλος το δράμα των Παλαιστίνιων: Άρον άρον εγκαταλείπουν την πόλη της Γάζας
- Ξεκινά «μάχη»! Ο Τραμπ χαρακτήρισε «τρομοκρατική οργάνωση» το κίνημα «Antifa»
- Το παραδέχθηκε και Πολωνός Υπουργός: «Πύραυλος F-16, όχι ρωσικό drone, έπληξε σπίτι»
- Ο Σουηδός που χορεύει “Στης Πάργας τον ανήφορο” και απορεί με τα ελληνικά διόδια! vid
- Απίθανος Τζόκοβιτς: Εντυπωσιάστηκε από Ελληνίδα που του μίλησε σέρβικα! vid
- Απόλυτο «χαστούκι» στη διεθνιστική Ε.Ε.: «Δεν έχετε καμία θέση στις συνομιλίες για την Ουκρανία», video
- Ανήμποροι να σταματήσουν την Ρωσία υπό τις παρούσες συνθήκες! Τι συμβαίνει στην Αίγυπτο
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο