• Αρχική
  • Άρθρα
  • Το «μαγικό φάρμακο» του Γώγου για τον κορωνοϊό – «Σεισμός» με το ΒΙΝΤΕΟ, γιατί δεν το δίνουν σε όλους;;;

Το «μαγικό φάρμακο» του Γώγου για τον κορωνοϊό – «Σεισμός» με το ΒΙΝΤΕΟ, γιατί δεν το δίνουν σε όλους;;;

Επίσημη μαρτυρία του νευρουχειρούργου, Φώτη Τζηρτζίδη: Μετά από μια ώρα που το πήρα ήταν σαν να μην είχα τίποτα - Δεν χρειάστηκε εμβόλιο;;;

Για τους φίλους του είναι ο Λάμπης Γώγος. Για τους φοιτητές του ο λαμπρός δάσκαλος. Και για τους πολίτες, που εδώ και μήνες καλούνται να ζήσουν με τον «πονοκέφαλο» του κορωνοϊού, είναι ο Χαράλαμπος Γώγος, καθηγητής Παθολογίας της Ιατρικής Πατρών.

Συνεχώς αναφέρει πως πρέπει να τηρούμε αλλά και να πάρουμε μέτρα για να ανακοπεί η διασπορά του κορωνοϊού, τονίζοντας κατά καιρούς ότι δεν υπάρχει “μαγικό φάρμακο” για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ωστόσο στο παρακάτω βίντεο από τις 8. Μαΐου 2020, ο νευροχειρούργος, Φώτης Τζηρτζίδης, κάνει λόγο για «μαγικό φάρμακο» του κορωνοϊού που του έδωσε ο κ. Γώγος, με το οποίο ένιωσε «τόσο καλά», ενώ έδινε μάχη με τον κορωνοϊό.

«Έχω κρατήσει ένα φάρμακο για σένα», φέρεται να του είπε ο κ. Γώγος, όπως ρητά αναφέρει ο ίδιος.

«Υπογράφεις και παίρνεις αυτό το φάρμακο. Μετά από μια ώρα ήταν σαν να μην είχα τίποτα», συμπλήρωσε ο νευροχειρούργος, ο οποίος παραλίγο να μπει και στην εντατική, καθώς η κατάστασή του χειροτέρευε.

Ποιος είναι αυτό το «μαγικό φάρμακο»;;; Γιατί δεν επιδιώκεται να το πάρουν όσοι νοσούν και πλασάρονται τα εμβόλια;;;

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΙΝΤΕΟ: