Θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν!Υγειονομικές βόμβες οι ΠΛΗΡΩΣ εμβολιασμένοι και με τη «βούλα» του CDC – ΒΙΝΤΕΟ

Με τα νέα δεδομένα μοιάζουν το λιγότερο αστείοι πλέον οι εκβιασμοί της κυβέρνησης.

Μετά τη χθεσινή είδηση του el.gr για την σοβαρή παραδοχή από την Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας της Βρετανίας (Δείτε ΕΔΩ), άλλη μια «βόμβα» μεγατόνων μας έρχεται αυτή τη φορά απευθείας από το CDC.

Πρόκειται για δηλώσεις της ίδιας της Διευθύντριάς του, της Rochelle Walensky, η οποία μιλώντας live στο CNN τόνισε πως και οι πλήρως εμβολιασμένοι, τώρα με την μετάλλαξη “Δέλτα” μπορούν σαφέστατα να μεταδίδουν τον κορωνοϊό στους υπόλοιπους!

Θυμίζουμε ότι η μετάλλαξη “Δέλτα” έχει επικρατήσει πλέον σε αρκετές χώρες της Δύσης και αναμένεται να επικρατήσει και στη χώρα μας μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού.

Ως εκ τούτου ο κίνδυνος μετάδοσης ΑΠΟ τα εκατομμύρια των πλήρως εμβολιασμένων εκτοξεύεται!

Εξάλλου η ίδια η Διευθύντρια του CDC με αρκετή δόση κυνικότητας παραδέχθηκε τα παρακάτω:

«Τα εμβόλιά μας εξακολουθούν να λειτουργούν εξαιρετικά απέναντι στη μετάλλαξη “Δέλτα” όσον αφορά τη σοβαρή νόσηση και τον θάνατο ΑΛΛΑ αυτό που ΔΕΝ μπορούν να κάνουν πλέον είναι να αποτρέψουν τη μετάδοση.

Οπότε αν επιστρέφετε σπίτι σε κάποιον σε κάποιον που δεν έχει εμβολιαστεί, που δεν μπορεί να εμβολιαστεί, που είναι ανασοκατεσταλμένος ή ελαφρώς ευπαθής, κάποιον που έχει συν-νοσηρότητες που τον θέτουν σε μεγάλο κίνδυνο θα συνέστηνα να φοράτε μάσκα σε δημόσιους χώρους».

Όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που στη χώρα μας η κυβέρνηση απαλλάσσει τους πλήρως εμβολιασμένους από κάθε υποχρέωση διενέργειας τεστ και παράλληλα εκβιάζουν τους υπόλοιπους.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί