Ο λόγος για μια 60χρονη γυναίκα από τα νότια προάστια, η οποία ακρωτηριάστηκε και τελικά έχασε της ζωή της μετά τον εμβολιασμό της με Astra Zeneca.
Συγκεκριμένα, στις 22 Φεβρουαρίου, η 60χρονη πήγε σε κέντρο υγείας των νοτίων προαστίων προκειμένου να εμβολιαστεί. Όπως ισχυρίζεται η οικογένεια της, 10 ημέρες μετά, παρουσίασε έντονους πονοκεφάλους και θόλωση της όρασης, συμπτώματα που την οδήγησαν στο νοσοκομείο.
«Πήγε στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό. Η γυναίκα πήγε εκεί είχε τις αισθήσεις της. Μίλαγε. Είχε ραγδαία επιδείνωση στην πορεία. Εμφάνισε και δεύτερο θρόμβο στο πόδι κάτι που μας είπαν οι ίδιοι οι γιατροί ότι είναι πολύ σπάνιο».
Οι γιατροί προχώρησαν τελικά σε ακρωτηριασμό του ποδιού της. Η 60χρονη παρέμεινε διασωληνωμένη για 18 ημέρες στην μονάδα εντατικής θεραπείας όπου και κατέληξε. «Της έκαναν μεταγγίσεις αιμοπεταλίων τίποτα. Συνεχώς τα αιμοπετάλια πέφτανε. Αυτός ήταν ένας προβληματισμός των γιατρών που τους οδήγησε να κάτσουν να ψάξουν διάφορα αυτοάνοσα νοσήματα, καρκίνο. Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν βρήκαν. Αρχίζουν και οι γιατροί να ψυλλιάζονται ότι κάτι συμβαίνει».
Ο θάνατος της 60χρονης Ελληνίδας έρχεται να προβληματίσει ακόμα περισσότερους.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο