• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Έπρεπε να τα έχουν απαγορεύσει νωρίτερα»! Πολίτης που παραλίγο να χάσει το πόδι του κατά των εμβολίων AZ, vid

«Έπρεπε να τα έχουν απαγορεύσει νωρίτερα»! Πολίτης που παραλίγο να χάσει το πόδι του κατά των εμβολίων AZ, vid

Ζητά τώρα που έπαθε αυτά που έπαθε πιο εμπεριστατωμένο έλεγχο!!! Είχε τρέξει να το κάνει από τους πρώτους...

Δεν λέει να κοπάσει η «θύελλα» που έχει προκληθεί μετά την απόφαση της επιτροπής Εμβολιασμών να εισηγηθεί, ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, στην κυβέρνηση να σταματήσει ο εμβολιασμός με το εμβόλιο της AstraZeneca σε ηλικίες κάτω των 60 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο χορηγείται στη χώρα μας από την ηλικία των 30 ετών και πάνω, έχοντας προκαλέσει παραστατικά ακόμα και θανατηφόρα με τελευταίο την 44χρονη μητέρα τριών παιδιών από την Κρήτη.

Η επιτροπή στήριζε την απόφασή της αυτή στο γεγονός ότι ήδη υπάρχει επάρκεια εμβολίων στην Ελλάδα, ενώ προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς ο εμβολιασμός του πληθυσμού.

Ωστόσο, πλέον έχουν ξεσηκωθεί θύματα των παρενεργειών και από υποστηρικτές του γρήγορου εμβολιασμού για τον κορωνοϊού έχουν περάσει στην κατηγορία των σκεπτικιστών.

Νεαρός από την Κρήτη που είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο AZ και παραλίγο να χάσει το πόδι του μετά από δύο θρομβώσεις αναφέρει πως «έπρεπε να έχει απαγορευτεί νωρίτερα ακόμα και για όλες τις ηλικίες.

«Δεν έκανα την δεύτερη δόση, ούτε πρόκειται να την κάνω. Ακόμα και να ήθελα, απαγορεύεται», δήλωσε.

«Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, θα το άφηνα να ωριμάσει», συμπλήρωσε σε σχέση με την αρχική του βιασύνη να σπεύσει να κάνει αμέσως το εμβόλιο, ενώ ζήτησε να υπάρξει «ΠΙΟ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ».