Της…διασποράς γίνεται στα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας, με την Όμικρον να έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα τις κυβερνητικές εκβιαστικές πολιτικές.
Ήδη πάνω από 90 είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στο ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ προσωπικό του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», ενώ μέρα με τη μέρα φεύγουν όλο και περισσότεροι με άδεια λόγω καραντίνας!
Μάλιστα ο πρόεδρος εργαζομένων του συγκεκριμένου νοσοκομείου, Γιώργος Φερεντίνος, κατήγγειλε δημόσια πως υπάρχουν πιέσεις άνωθεν προς τους εργαζόμενους να μην κατεβαίνουν για τεστ!!!
«Πάνω από 90 συνάδελφοι έχουν βρεθεί θετικοί στον covid και είναι σε καραντίνα. Ένα νούμερο το οποίο αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες ώρες καθώς είναι σε εξέλιξη η διαδικασία ιχνηλάτησης και αναμένεται να είναι πάνω από 100.
Υπάρχει πίεση από προϊσταμένους και τομεάρχες τμημάτων να μην κατεβαίνουν για τεστ γιατί σε περίπτωση θετικού τεστ θα υπάρξει πολύ μεγάλο πρόβλημα στα τμήματα».
Η καταγγελία για την «ναυαρχίδα του ΕΣΥ» είναι πολύ σοβαρή! Ουσιαστικά υπάρχουν εργαζόμενοι (εμβολιασμένοι) που ενδεχομένως νοσούν αυτή τη στιγμή και φυσικά μεταδίδουν και καλούνται να μην τεσταριστούν!!!
Της διασποράς γίνεται επίσης και σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, όπου επίσης δεκάδες υγειονομικοί νοσούν από covid:
(φωτο:intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Εξαρθρώθηκε συμμορία που διακινούσε κάνναβη στην Αττική
- Το TikTok υπέγραψε συμφωνία για να αποφύγει την απαγόρευσή του στις ΗΠΑ
- Σκληρή γλώσσα από τον Μεντβέντεφ μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ΕΕ
- Ο βασιλιάς Κάρολος επισκέφθηκε μπυραρία του Λονδίνου και…τα «έτσουξε», vid
- Άνοιξαν οι αιτήσεις για τον 6ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας- Προθεσμία έως 23 Μαρτίου 2026
- Μακελειό στο Σίδνεϊ: Ο Αυστραλός πρωθυπουργός ανακοινώνει εθνικό πρόγραμμα επαναγοράς πυροβόλων όπλων
- ΥΠΑΑΤ: Ρεκόρ πληρωμών το 2025 και επενδυτικά προγράμματα άνω των 500 εκατ. ευρώ για τη γεωργία
- Νέοι αποκλεισμοί τελωνείων σήμερα από τους αγρότες
- Αστέρας του NBA είχε μια viral στιγμή με ρομπότ που κάνει πολεμικές τέχνες! vid
- Νικητής ο Όρμπαν, δεν θα δώσει ούτε ευρώ στον Ζελένσκι: «Αποτρέψαμε την κήρυξη πολέμου στη Ρωσία»









