ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ!!! Επεκτείνουν την ημερομηνία λήξης ακόμα και ΛΗΓΜΕΝΩΝ εμβολίων για να μην πεταχτούν!

Θα τα δώσουν σε πολίτες – Κάνουν ό,τι ΘΕΛΟΥΝ!!!

Αυτά που συμβαίνουν είναι πρωτόγνωρα και είναι γραμμένα στο Πρακτορείο Reuters! Η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων συμφώνησε να παρατείνει την ημερομηνία λήξης του εμβολίου Covid της Johnson & Johnson για ακόμα έξι μήνες, την ώρα που κράτη, μεταξύ αυτών προφανώς και η Ελλάδα, «πνίγονται» για να ξεφορτωθούν εμβόλια!

Η εταιρεία Big Pharma δήλωσε σε ανακοίνωσή της την Τετάρτη ότι η FDA ενέκρινε την νέα ημερομηνία λήξης, προσθέτοντας ότι η απόφαση βασίστηκε δήθεν σε δεδομένα από τρέχουσες μελέτες αξιολόγησης που έδειξαν ότι το εμβόλιο αντέχει ακόμα άλλους τους έξι μήνες.

Μάλιστα, ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ!!!!!!!, η ρυθμιστική αρχή ισχυρίστηκε σε επιστολή της προς την J&J ότι η παρατεταμένη διάρκεια ζωής θα ισχύει και για παρτίδες που είχαν λήξει προηγουμένως, εφόσον είχαν αποθηκευτεί σε καθορισμένη θερμοκρασία.

ΙΔΟΥ:

Η παράταση της Τετάρτης είναι δε η δεύτερη που εγκρίθηκε για την λήψη J & J, με τον FDA να επεκτείνει την αρχική διάρκεια ζωής τριών μηνών στους τεσσεράμισι μήνες στις 10 Ιουνίου. Η κίνηση αυτή ήρθε καθώς αξιωματούχοι σε πολλές πολιτείες προειδοποίησαν ότι οι αχρησιμοποίητες δόσεις τους θα έχουν λήξει πριν από τα τέλη Ιουνίου.

Θυμηθείτε το άρθρο του el.gr, το οποίο παραμένει εξαιρετικά σημαντικό: Να ζητάτε να βλέπετε την ημερομηνία λήξης των εμβολίων ΠΡΙΝ τα κάνετε!!! Ανοίγει τεράστιο θέμα

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί