Να ζητάτε να βλέπετε την ημερομηνία λήξης των εμβολίων ΠΡΙΝ τα κάνετε!!! Ανοίγει τεράστιο θέμα

Σε αναστάτωση οι πολίτες - Ραγδαίες εξελίξεις εξηγούν πολλά...

Ένα μεγάλο θέμα ανοίγει στην Ελλάδα, την ώρα που, όπως παρατηρείται, εμβολιαστικά κέντρα είναι άδεια, κάτι που έχει προκαλέσει την μήνη των κυβερνώντων και μέσων ενημέρωσης.

Έχουν λήξει/κοντεύουν να λήξουν κάποια εμβόλια;;; Και αν ναι, τα πετάνε/θα τα πετάξουν ή τα δίνουν/θα τα δώσουν στους πολίτες;;; ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟ!!!

Ήδη χώρες της Ευρώπης αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την ημερομηνία των εμβολίων και προσπαθούν απεγνωσμένα να αποφύγουν να τα πετάξουν!!!

Για παράδειγμα, η Ρουμανία και η Βουλγαρία, δύο χώρες που γειτονεύουν με την Ελλάδα και στις οποίες έχει βυθιστεί η ζήτηση για εμβολιασμούς, αφήνουν «απείραχτα» σημαντικά αποθέματα δόσεων που οι αξιωματούχοι καλούνται να χορηγήσουν γρήγορα και πριν από τις ημερομηνίες λήξης τους, αλλιώς θα τα καταστρέψουν!

Στο Ισραήλ, περισσότερο από ένα εκατομμύριο δόσεις του εμβολίου κατά του νέου κορωνοϊού που παρασκευάζουν οι Pfizer και BioNTech πρόκειται να λήξουν στα τέλη Ιουλίου. Μάλιστα δεδομένο ότι ναυάγησαν οι συζητήσεις του Ισραήλ με την Βρετανία για να καταλήξουν σε συμφωνία ανταλλαγής των δόσεων, τα αποθέματα του Ισραήλ κινδυνεύουν να καταστραφούν.

Μάλιστα, η Παλαιστινιακή Αρχή ακύρωσε μια συμφωνία με το Ισραήλ, που αφορούσε την παράδοση ενός εκατομμυρίου δόσεων εμβολίων για την Covid-19, υπογραμμίζοντας ότι αρνείται να δεχτεί σκευάσματα που έχουν λήξει.

Στην Αφρική, χιλιάδες εμβόλια λήγουν πριν χρησιμοποιηθούν.

Εμπρός σε αυτό το φαινόμενο, στις ΗΠΑ, η Johnson & Johnson δήλωσε την Πέμπτη ότι οι ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ έχουν παρατείνει την ημερομηνία λήξης σε εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου COVID-19 για επιπλέον έξι εβδομάδες. Ποιοι αποφασίζουν έτσι απλά να επεκτείνουν τις ημερομηνίες λήξης των εμβολίων;;;

Η εταιρεία δήλωσε ότι η επισκόπηση της διαχείρισης τροφίμων και φαρμάκων κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι ενέσεις παρέμειναν ασφαλείς και αποτελεσματικές για έως και 4,5 μήνες. Η ανακοίνωση έρχεται αφού οι κρατικοί αξιωματούχοι προειδοποίησαν ότι πολλές αχρησιμοποίητες δόσεις στην αποθήκευση θα λήξουν πριν από το τέλος του μήνα.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, υπάρχει ο φόβος πως σκευάσματα του εμβολίου έχουν λήξει και παρ’ όλα αυτά χορηγούνται σε πολίτες ή κινδυνεύουν να λήξουν και κράτη θέλουν να αποφύγουν την σπατάλη, καθώς τα δήθεν «δωρεάν» εμβόλια έχουν πληρωθεί με λεφτά των φορολογουμένων του κάθε κράτους.

ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΑΡΑΓΕ ΤΕΤΟΙΟΣ «ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ» ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΞΕΦΝΙΚΗ «ΑΥΞΗΣΗ» ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΆΤΩΝ, ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΕΡΑΠΛΑΣΙΩΝ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΒΜΟΛΙΑΣΤΟΥΝ;;;; ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ;;; ΛΗΓΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑ;;;

Τι ακριβώς συμβαίνει;

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΕΜΒΟΛΙΟΥ

Όπως αναφέρει η εγκεκριμένη από τους διεθνιστές Wikipedia:

Κατά την διάρκεια της αποθήκευσης πρέπει να αποφεύγεται η έκθεση στο ηλιακό και υπεριώδες φως. Τα φιαλίδια πολλαπλών δόσεων μεταφέρονται και φθάνουν σε θερμικά δοχεία με ξηρό πάγο. Μόλις παραληφθούν συνίσταται η αφαίρεσή τους από τα κουτιά και φύλαξή τους σε καταψύκτες με εξαιρετικά χαμηλή θερμοκρασία, η οποία κυμαίνεται μεταξύ -80ºC έως -60ºC έως την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στην ετικέτα. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει καταψύκτης βαθιάς κατάψυξης, τα φιαλίδια μπορούν να διατηρηθούν προσωρινά σε θερμικά κουτιά έως 2 εβδομάδες με την προϋπόθεση ότι ο ξηρός πάγος ανανεώνεται στην κορυφή του δοχείου σύμφωνα με τις οδηγίες της εταιρείας. Τα θερμικά κουτιά δεν θεωρούνται συνιστώμενος τρόπος αποθήκευσης. Σε περίπτωση που η μεταφορά δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνει με θερμικά κουτιά που περιέχουν ξηρό πάγο αλλά συμβατική θερμοκρασία κατάψυξης, ο χρόνος μεταφοράς στην θερμοκρασία αυτή αφαιρείται από το χρονικό όριο των 2 εβδομάδων διατήρησης.

Τα αποψυγμένα, μη αραιωμένα, φιαλίδια μπορούν να φυλαχθούν σε συμβατικές θερμοκρασίες συντήρησης που κυμαίνονται από 2 ° C έως 8 ° C έως 31 ημέρες. Η μεταφορά των αποψυγμένων, αραιωμένων φιαλιδίων είναι ακόμη δυνατή για συνολικά 12 ώρες συνολικά.

Ένα κουτί 195 φιαλιδίων μπορεί να αποψυχθεί σε τέτοιες θερμοκρασίες σε τρεις ώρες περίπου, ενώ αν περιέχονται λιγότερα σκευάσματα, ο χρόνος αυτός μειώνεται αντίστοιχα. Για άμεση χρήση τα φιαλίδια μπορούν να αποψυχθούν σε θερμοκρασία δωματίου σε 30 λεπτά και διατηρούνται για το πολύ 2 ώρες.

Τα σκευάσματα μπορούν τα διατηρηθούν σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 2 ° C έως 8 ° C έως 6 ώρες, μετά την αραίωση. Κατά την διάρκεια αυτή η έκθεση στο φως πρέπει να είναι η ελάχιστη δυνατή και ύστερα από αυτό το χρονικό διάστημα πρέπει να απορρίπτονται και να μην ψύχονται ξανά.

ΠΗΓΗ: Wikipedia

SOS SOS SOS

Η κυβέρνηση πρέπει λοιπόν να μας πει πότε λήγουν τα εμβόλια και ποια είναι η διάρκειά τους. Ο κάθε υπάλληλος που εμβολιάζει κάποιον, οφείλει να του δείχνει την ημερομηνία λήξεως και μετά να “ρουφάει με τη σύγιγκα την ποσότητα της δόσης του εμβολίου από το φυαλίδιο.

Οι πολίτες οφείλουν να κοιτάζουν ή να ζητούν επιτακτικά να ενημερωθούν για την ημερομηνία λήξης του σκευάσματος, το οποίο πρόκειται να βάλουν μέσα τους.

ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ, τίθεται και ένα άλλο σημαντικό ερώτημα: Σύμφωνα με την Wikipedia, όπως διαβάσατε παραπάνω, ένα φιαλίδιο εμβολίου, όταν ανοιχτεί διατηρείται το πολύ για 2 ώρες, ενώ πρέπει να αποφεύγει την έκθεση στο φως.

Ένα φιαλίδιο περιέχει παραπάνω από μία δόσεις εμβολίου.

Δεδομένου ότι έχει μειωθεί η κίνηση στα εμβολιαστικά κέντρα και οι εμβολιασμοί είναι πιο αραιοί, ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΝΑ ΦΙΑΛΙΔΙΟ για εμβολιασμό στις 08.00 και δεν εξαντλούνται οι δόσεις που εμπεριέχει και το επόμενο ραντεβού είναι στις 10.10, το πετάνε ή το ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΗ, ενώ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ;;;

Άλλωστε, ποιος μπορεί να εξασφαλίσει ότι το πολύπαθο και πολλές φορές αντιεπαγγελματικό εθνικό σύστημα Υγείας τηρεί όλους τους υγειονομικούς κανόνες με τα, κατά τα φαινόμενα, ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΤΑ εμβόλια!!!

Όπως αντιλαμβάνονται όλοι, υπάρχει πλέον τεράστιο θέμα με την ημερομηνία και την διαχείριση-συντήρηση των εμβολίων που χορηγούνται σε πολίτες, ειδικά τώρα που τα εμβολιαστικά κέντρα δεν υποδέχονται μεγάλο αριθμό ανθρώπων και την κυβέρνηση να μην ξέρει τι να κάνει με εμβόλια που πιθανώς λήγουν και ως εκ τούτου να ωρύεται και να απειλεί με ακόμα περισσότερα μέτρα κατά των ανεμβολίαστων. Οι πολίτες οφείλουν να ενημερωθούν, ώστε να μην έχουν την αίσθηση που ήδη κυκλοφορεί, ότι δηλαδή ρισκάρουν.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί