Ο κ. Γεωργιάδης είπε: «Πιθανό ενδεχόμενο το ένα self – test θα το προσφέρει το κράτος και το άλλο θα το βάζει η επιχείρηση στα έξοδά της. Για μια επιχείρηση με 20-30 υπαλλήλους, με κανονικό ικανό τζίρο, δεν είναι κόστος. Δεν θα επιβαρυνθεί σε καμία περίπτωση εργαζόμενος».
«Ένα έναμιση μήνα θα χρησιμοποιούμε ακόμα self – test. Όταν προοδεύσουν οι εμβολιασμοί δεν θα μας είναι χρήσιμα» πρόσθεσε.
Για την βοήθεια που έχει εξαγγελθεί για την στήριξη της εστίασης είπε ότι είναι αδύνατον να δοθούν τα χρήματα της βοήθειας στην εστίαση πριν την 3η Μαΐου. «Η κίνηση που κάνουμε με την εστίαση είναι το ταχύτερο ΕΣΠΑ στην ιστορία», είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Γεωργιάδης ρωτήθηκε επίσης αν θα χρειαστεί ειδικό sms για την μετάβαση σε εστιατόριο ή μπαρ. Και απάντησε ότι αν χρειαστεί ειδικό sms θα γίνει.
Είπε ακόμα ότι πρότεινε στην επιτροπή να λειτουργήσει και με click inside η αγορά στην Θεσσαλονίκη αλλά και να επαναλειτουργήσουν τα mall αλλά και τα κέντρα αισθητικής από την Μεγάλη Δευτέρα.
Για τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσει η εστίαση είπε ότι κινείται στις ράγες που υπήρχαν πέρυσι τον Μάιο.
«Όλοι οι χώροι οι εξωτερικοί θα έχουν την λειτουργία που ξέραμε και σε αυτούς εντάσσονται και οι ημιυπαίθριοι», είπε χαρακτηριστικά.
(newsit – φωτο: photo screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η ΕΕ ανέβαλλε προσωρινά την νομική πρόταση για την οριστική απαγόρευση των εισαγωγών ρωσικού πετρελαίου
- Έρευνα-σοκ για τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα: Με ποια σοβαρά προβλήματα συνδέεται η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων τους
- Ελληνική Ένωση Τραπεζών: Υπερδιπλάσια πιστωτική ανάπτυξη – Κομβικός ρόλος στο Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας και στις δράσεις ΕΚΕ
- Την παραίτησή του από πρόεδρος της Νέας Αριστεράς υπέβαλε ο Αλέξης Χαρίτσης
- Κορυφαίος προορισμός για τις εταιρείες κρουαζιέρας παραμένει η Ελλάδα – Η προοπτική για τη Θεσσαλονίκη
- Έως 30/4 η προθεσμία για 6 υποδράσεις του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, του υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων
- Η NASA άλλαξε σχέδια: Θέλει βάση στη Σελήνη αντί για διαστημικό σταθμό σε τροχιά γύρω από αυτήν
- Το χάος που φέρνουν οι ΗΠΑ στον Περσικό Κόλπο αλλάζει τον παγκόσμιο ενεργειακό χάρτη
- Ιρανικός πύραυλος αναχαιτίστηκε στον εναέριο χώρο του Λιβάνου
- Ο Πακιστανός πρωθυπουργός δηλώνει έτοιμος να φιλοξενήσει συνομιλίες για τον τερματισμό του πολέμου στη Μ. Ανατολή









