Στην τηλεοπτική εκπομπή “Fuori dal Coro” αποκαλύπτεται πως ο ιταλικός ΕΟΦ εναντιώθηκε στην κατάσχεση μιας παρτίδας εμβολίου Covid της AstraZeneca από την εισαγγελία.
Είναι τόσα πολλά τα φάουλ που έχουν γίνει με τα εμβόλια που ο κόσμος φρίττει με τις αποκαλύψεις στην γειτονική χώρα!!! Στην Ελλάδα άραγε τι συμβαίνει;;;
Αυτή την φορά, μαθαίνουμε ότι η Εισαγγελία είχε διατάξει την κατάσχεση μιας παρτίδας εμβολίου της AstraZeneca μετά από πολυάριθμες αναφορές.
Ο πρόεδρος της AIFA (ΕΟΦ), Νικόλα Μαγκρίνι, σε συμφωνία με τον τότε Υπουργό Ρομπέρτο Σπεράντσα όχι μόνο ήταν αντίθετοι με την αναστολή της παρτίδας, αλλά επιχείρησαν να ασκήσουν πίεση στην Εισαγγελία για να αναστείλουν την κατάσχεση.
Το ρεπορτάζ παρουσιάζει και μία γυναίκα σε αναπηρικό καροτσάκι μετά τη 2η δόση του εμβολίου Covid! Διαγνώστηκε με το σύνδρομο Γκιλέν – Μπαρέ ως ανεπιθύμητη παρενέργεια, μετά το εμβόλιο Pfizer.
Η γυναίκα αναφέρει: “Έκανα το εμβόλιο στις 6 Ιουλίου 2021. Δεν μπορούσα πλέον να περπατήσω, μεταφέρθηκα στη Foggia στην εντατική γιατί κατέληξα σε κώμα”.
Η γυναίκα έκανε τραχειοτομία: “Τον Ιούλιο συμπληρώνονται 2 χρόνια που εξακολουθώ να έχω αυτή την τρύπα στο λαιμό μου”.
Δείτε το ρεπορτάζ ΕΔΩ!
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Λάρισα: Την 1η Απριλίου συνεχίζεται η δίκη για τα Τέμπη
- Ισχυρότατη έκρηξη σε αποθήκη όπλων στο Ιράν – Vid
- Ευρωπαϊκή συνδρομή για την αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού στη Λέσβο, ζητά Έλληνας Ευρωβουλευτής
- Ο Τραμπ θα «παγώσει» για πέντε ημέρες τα χτυπήματα κατά ενεργειακών υποδομών του Ιράν
- Το Κρεμλίνο κρίνει πως μόνον η “πολιτική και διπλωματική οδός” θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια αποκλιμάκωση
- Τέμπη: Η εισαγγελέας πρότεινε να απορριφθεί αίτημα για διακοπή της δίκης
- Ακόμα πιο απρόβλεπτο τώρα το Ιράν: Ο πολυεπίπεδος μηχανισμός που καλούνται να νικήσουν οι ΗΠΑ
- Τι αποκάλυψε ο Στίβεν Σπίλμπεργκ για τη συνεργασία του με τον Τομ Κρουζ
- Τρομακτικό βίντεο με ταύρο: Η στιγμή που εκσφενδονίζει με τα κέρατά του γυναίκα!
- Ψυχική υγεία παιδιών: Νέα δωρεάν προγράμματα και Παγκόσμιο Κέντρο για τις νευροεπιστήμες στην Ελλάδα









