Δείτε το πριν τις εκλογές! Ο Γερμανός υπουργός Υγείας είπε και έκανε ό,τι κρύβει η κυβέρνηση – ΒΙΝΤΕΟ

Τι είπε για την πανδημία, τι έχει παραδεχτεί για τα εμβόλια...

Ο ομοσπονδιακός υπουργός Υγείας Karl Lauterbach ( SPD ), εκείνος που παραδέχθηκε δημόσια πως τα εμβόλια προκαλούν παρενέργειες και αναπηρίες, κήρυξε πως η πανδημία του κορωνοϊού στην Γερμανία έχει τελειώσει.

Την ίδια ώρα στην Ελλάδα, αναγκάζουν ακόμα ανεμβολίαστους υγειονομικούς να κάνουν τεστ, ενώ οι τηλέ-ειδικοί εξακολουθούν να λένε πως η πανδημία δεν έχει τελειώσει!!!

«Όσον αφορά τις παραλλαγές του ιού, τους εμβολιασμούς και τα κλινικά κρούσματα που εξακολουθούν να εμφανίζονται, μπορεί κανείς να πει ότι η πανδημία στη Γερμανία έφτασε στο τέλος της», δήλωσε ο Λάουτερμπαχ στο Βερολίνο την Τετάρτη . «Έχουμε ξεπεράσει με επιτυχία την πανδημία στη Γερμανία και επίσης με έναν καλό ισολογισμό.»

Μάλιστα τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης ασκούν κριτική στον Γερμανό υπουργό Υγείας, επειδή δεν είχε κηρύξει το τέλος της πανδημίας νωρίτερα, καθότι άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων ευρωπαϊκών χωρών, είχαν ήδη ανακοινώσει το τέλος της πανδημίας του κορωνοϊού!!!

Στην Ελλάδα σιωπή!!! Μάλιστα αν δεν υπήρχαν οι εκλογές, ενδεχομένως να μην είχαν παρθεί πίσω και τα rapid test των ανεμβολίαστων εργαζομένων!!!

Και φυσικά ούτε η κυβέρνηση ούτε μεγάλα ΜΜΕ έπαιξαν αυτό που είχε αναδείξει το ΕΛ, την παραδοχή δηλαδή του Γερμανού υπουργού Υγείας πως τα εμβόλια έχουν σοβαρές παρενέργειες.

Ξαναδείτε το:

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί