2017: ΒΙΝΤΕΟ δείχνει (;) ΠΑΙΔΙΑ να ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ μετά από εμβόλια – Τι φέρονται να είχαν πει οι γονείς τους

Διαψεύδουν οι «ειδικοί»...

Ένα βίντεο φέρεται να δείχνει παιδιά να πεθαίνουν, υποτίθεται, μετά από το εμβόλιο για τον δάγκειο πυρετό που κυκλοφόρησε στις Φιλιππίνες πριν από αρκετά χρόνια υπογραμμίζει τον λόγο για την δημόσια εξέγερση ενάντια στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς κατά του Covid-19.

Το απόσπασμα φέρεται να ελήφθη από ένα ντοκιμαντέρ του Al Jazeera του 2021 και, κατά τα ρεπορτάζ, εξηγεί γιατί ορισμένο κοινό στις Φιλιππίνες δεν εμπιστεύεται την κυκλοφορία του εμβολίου Covid-19.

Πρόκειται για παλιό εμβόλιο για τον δάγκειο πυρετό και το περιστατικό συνέβη το 2017.

Θεωρείται ότι εξαιτίας αυτού είναι μεγάλο το αντιεμβολιαστικο κίνημα COVID στις Φιλιππίνες.

«Οι Φιλιππίνες κυκλοφόρησαν ένα εμβόλιο για την προστασία από τον ιό που μεταδίδεται από τα κουνούπια, τον δάγκειο πυρετό, το 2016. Οι γονείς ισχυρίστηκαν ότι τα παιδιά τους είχαν πεθάνει λόγω του εμβολίου και το πρόγραμμα ακυρώθηκε», ανέφερε στο ρεπορτάζ του το Al Jazeera .

«Τώρα οι Φιλιππίνες προσπαθούν να ενθαρρύνουν τους εμβολιασμούς κατά του COVID-19, αλλά η κυβέρνησή τους αντιμετωπίζει μια δύσκολη μάχη για να πείσει τους ανθρώπους ότι είναι ασφαλείς», υπογραμμίζεται σε ρεπορτάζ που σχολιάζουν το βίντεο!!!

Πάντως ειδικοί της Υγείας λένε πως δεν υπάρχουν επιστημονικά δεδομένα πως το εν λόγω εμβόλιο είναι υπεύθυνο για τον θάνατο των παιδιών!!!

Δείτε:

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί