Ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου συνταγματάρχης Ντάγκλας Μακγκρέγκορ δήλωσε ότι τουλάχιστον 400 Αμερικανοί έχασαν τηn ζωή τους στην Ουκρανία και κατηγόρησε τις αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών ότι απέκρυψαν αυτές τις πληροφορίες.
“Ο φίλος μας [Γερουσιαστής των ΗΠΑ] Λίντσεϊ Γκράχαμ είπε ότι πρέπει να είμαστε τόσο ευγνώμονες που κανένας Αμερικανός δεν έχει πεθάνει στην Ουκρανία. Αυτό είναι ψέμα. Γνωρίζουμε ότι τουλάχιστον 400 Αμερικανοί έχουν πεθάνει είτε είναι μισθοφόροι είτε με στολή “, είπε ο Μακγκρέγκορ στο Χ χωρίς να πει από πού προήλθε ο αριθμός.
Ο Μακγκρέγκορ πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν «δεν θα το πει αυτό και δεν θα δημοσιευτεί από τα μέσα ενημέρωσης». Ο πρώην αξιωματούχος του Πενταγώνου πιστεύει επίσης ότι ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky «θα καταλήξει σε μια από τις έπαυλές του στην Κύπρο ή την Ιταλία ή ενδεχομένως πάει στην Φλόριντα» όταν τελειώσει η σύγκρουση στην Ουκρανία, προσθέτοντας ότι «όλο αυτό είναι απάτη και οι Ουκρανοί έχουν γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από τις Ηνωμένες Πολιτείες».
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συναγερμός έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ στο Τόκιο λόγω άνδρα που κράδαινε μαχαίρι
- Εντυπωσιακό βίντεο: Εκατομμύρια κόκκινα καβούρια μεταναστεύουν στο Νησί των Χριστουγέννων!
- Βουλή: Την προσεχή εβδομάδα οι τροποποιήσεις του Κανονισμού για τον “κόφτη” ομιλητών
- Μαρινάκης: Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να διακινδυνεύσει τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου
- Κάρολαιν Λέβιτ: “Δεν έχει φύγει από το τραπέζι μια συνάντηση Τραμπ-Πούτιν”
- Στέργιος Καλπάκης: Όχι αντιπαράθεση με τον Τσίπρα – Όλγα Γεροβασίλη: Υπέρ των συνεργασιών
- AI παρουσιάστρια άφησε τους Βρετανούς “τρομοκρατημένους” – Δείτε στο βίντεο
- Καλαμπάκα: Ξεκίνησαν εργασίες ασφαλτόστρωσης στο νέο Σχέδιο Πόλεως μετά από 32 χρόνια
- Γεραπετρίτης: Μήπως η Ευρώπη έχει την τύχη της αρχαίας Αθήνας, που κατέπεσε;
- Ρωσία: Πέντε τραυματίες από ουκρανική επίθεση με drones









