Το Ρωσικό σύστημα κατά UAV(ΒΙΝΤΕΟ)

Το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις. Η μία όψη στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι τα UAV. Σχεδιάσει, εξοπλισμός και τακτική χρήση. Οι Ρώσοι δεν έχουν υστερήσει καθόλου στον τομέα αναπτύσσοντας τα δικά τους συστήματα και μάλιστα τα έχουν δοκιμάσει σε πραγματικές πολεμικές συρράξεις όπως στη Συρία και την Ανατολική Ουκρανία. Ειδικά στην Ουκρανία χρησιμοποίησαν drones μικρού μεγέθους ενταγμένα στα […]

Το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις. Η μία όψη στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι τα UAV. Σχεδιάσει, εξοπλισμός και τακτική χρήση. Οι Ρώσοι δεν έχουν υστερήσει καθόλου στον τομέα αναπτύσσοντας τα δικά τους συστήματα και μάλιστα τα έχουν δοκιμάσει σε πραγματικές πολεμικές συρράξεις όπως στη Συρία και την Ανατολική Ουκρανία.

Ειδικά στην Ουκρανία χρησιμοποίησαν drones μικρού μεγέθους ενταγμένα στα μικτά συγκροτήματα μάχης τους τα οποία αποτελούνταν από άρματα και μηχανοκίνητο πεζικό τα οποία έπαιρναν εικόνα από τα drones που επιχειρούσαν στην περιοχή ευθύνης τους και ήταν ενταγμένα στο απόσπασμα. Ο υβριδικός αυτός τρόπος μάχεσθαι επέφερε πολύ μεγάλες απώλειες στου Ουκρανούς οι οποίοι ήταν πλήρως ανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις ρωσικές τακτικές.

Οι Ρώσοι γνωρίζανε από τότε τη χρησιμότητα των μικρών drone και μαζί με τη χρήση τους και στη Συρία, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι για να αντιμετωπιστούν τα κάθε είδους drones, χρειάζονται και συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου τα οποία θα διακόπτουν τη σύνδεση μεταξύ του drone και του χειριστή του, παρεμβάλλοντας το σήμα που λαμβανει ο δέκτης του drone από το GPS.

To REPELLENT είναι η ρωσική λύση στον τομέα. Ένα πλήρες σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου το οποίο μπορεί να παρεμβάλει το σήμα των drone σε μία εμβέλεια 30 χλμ και λειτουργεί σε ένα εύρος θερμοκρασιών από -40 βαθμούς έως +50 βαθμούς Κελσίου.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί