Συμβόλαιο μαμούθ της Saab με τις Πολωνικές Ένοπλες Δυνάμεις

H Saab υπέγραψε συμβόλαιο με τις Πολωνικές Ένοπλες Δυνάμεις ύψους 1 δις δολαρίων για την παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης σε αυτές. Πιο αναλυτικά, το συμβόλαιο αφορά την παροχή προσομοιωτών, υλικών εκπαίδευσης και όλων των απαραίτητων ηλεκτρονικών βοηθημάτων για να εκτελείται μία όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστική εκπαίδευση του Πολωνικού Στρατού. Τα υλικά που θα προμηθευτούν οι Πολωνοί  είναι […]

H Saab υπέγραψε συμβόλαιο με τις Πολωνικές Ένοπλες Δυνάμεις ύψους 1 δις δολαρίων για την παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης σε αυτές.

Πιο αναλυτικά, το συμβόλαιο αφορά την παροχή προσομοιωτών, υλικών εκπαίδευσης και όλων των απαραίτητων ηλεκτρονικών βοηθημάτων για να εκτελείται μία όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστική εκπαίδευση του Πολωνικού Στρατού.

Τα υλικά που θα προμηθευτούν οι Πολωνοί  είναι αρκετά για να εκπαιδεύσουν πλήρως ένα Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού καθώς επίσης και 4 κέντρα εκπαίδευσης  για μονάδες μεγέθους Λόχου. Το εκπαιδευτικό υλικό, η εκπαίδευση γι αυτό καθώς επίσης και όλα τα παρελκόμενα του προγράμματος θα παραδοθούν στον Πολωνικό Στρατό το διάστημα 2021-2026 μαζί με υποστήριξη αυτών για συνολικά 3 χρόνια.

Το εκπαιδευτικό υλικό και οι διαδικασίες που χρησιμοποιεί η Saab είναι πλήρως συμβατά με τα πρότυπα του ΝΑΤΟ ενώ η εταιρεία πρόσφερε την πιο αποδοτική από πλευράς κόστους-απόδοσης λύση για τις Πολωνικές Ένοπλες Δυνάμεις, με αποτέλεσμα να κερδίσει το διαγωνισμό.

Το κόστος για την προμήθεια κατάλληλων συλλογών εκπαίδευσης είναι αρκετά μεγάλο αφού για όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστική εκπαίδευση, τόσο μεγαλύτερο και το κόστος των προσομοιωτών που υπάρχουν.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί