Το υπουργείο Υγείας της Χαμάς ανακοίνωσε σήμερα ότι 7.326 άνθρωποι, εκ των οποίων 3.038 παιδιά, έχουν σκοτωθεί στη Λωρίδα της Γάζας από την έναρξη του πολέμου μεταξύ του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος και του Ισραήλ.
Σύμφωνα με τον απολογισμό αυτόν, τον οποίο ανακοινώνει καθημερινά το υπουργείο Υγείας της Χαμάς, η οποία ελέγχει τη Λωρίδα της Γάζας, σχεδόν 19.000 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από την έναρξη των ισραηλινών πληγμάτων στις 7 Οκτωβρίου στον παλαιστινιακό θύλακα, σε αντίποινα για τις άνευ προηγουμένου επιθέσεις του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος στο έδαφός του.
Ο πόλεμος ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς, ο οποίος διανύει την 21η του ημέρα, είναι ο πιο φονικός μετά τη μονομερή απόσυρση του Ισραήλ από τον μικρό παλαιστινιακό θύλακα το 2005, δύο χρόνια προτού η Χαμάς ανέλθει στην εξουσία εκεί.
(απεμπε-απεμπε-EPA photo)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ισραηλινός ΥΠΑΜ: Οι εχθροί του Ισραήλ δεν έχουν πουθενά να κρυφτούν
- Σπάνιο εύρημα: Ρωμαϊκό κράνος από τον Α’ Καρχηδονιακό Πόλεμο βρέθηκε σε θάλασσα ανοιχτά της Σικελίας
- Ρωσικό ΥΠΑΜ: Δεν σχεδιάζαμε να πλήξουμε στόχος στην Πολωνία
- Τυχαίο γεγονός;; Ισχυρές εκρήξεις στα προάστια της πρωτεύουσας της Λιθουανίας, vid
- Τα «ψιλά γράμματα» των «κοινωνικών κατοικιών»: «Θα μένουν για πάντα στην κυριότητα του κράτους»!
- H Τζένιφερ Άνιστον για τη Ρις Γουίδερσπουν: «Είναι το στήριγμά μου»
- Γ.Γ. ΝΑΤΟ για Πολωνία: «Επικίνδυνη η συμπεριφορά της Ρωσίας»
- ΔΥΠΑ: Ξεκινά σήμερα η υποβολή αιτήσεων για το επίδομα του 2025 των εργαζομένων σε τουρισμό και εστίαση
- Πιερρακάκης για χρέος και ελλείμματα: «Οι κανόνες της Ευρώπης έχουν πλέον αλλάξει»
- Θεσσαλονίκη: «Πρεμιέρα» για την πρώτη απογευματινή λαϊκή αγορά – Σύντομα και δεύτερη
Κύρια Θέματα

















