Σκοτώθηκε ο υπαρχηγός της ουκρανικής Αεροπορίας Ναυτικού

Κατά την εκτέλεση μιας αποστολής μάχης ως μέρος του πληρώματος ενός θαλάσσιου ελικοπτέρου Mi-14, σκοτώθηκε ο συνταγματάρχης Ίγκορ Μπεντζάι Αναπληρωτής Διοικητής των Ναυτικών Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας για την Αεροπορία, από ρωσικό πύραυλο. Τη σχετική ανακοίνωση έκανε με ανάρτησή του ο διευθυντής του Ιδρύματος Come Back Alive, Τάρας Σμουτ, όπως αναφέρει το ουκρανικό […]

Κατά την εκτέλεση μιας αποστολής μάχης ως μέρος του πληρώματος ενός θαλάσσιου ελικοπτέρου Mi-14, σκοτώθηκε ο συνταγματάρχης Ίγκορ Μπεντζάι Αναπληρωτής Διοικητής των Ναυτικών Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας για την Αεροπορία, από ρωσικό πύραυλο.

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε με ανάρτησή του ο διευθυντής του Ιδρύματος Come Back Alive, Τάρας Σμουτ, όπως αναφέρει το ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων Ukrinform.

«Ένας από τους καλύτερους αξιωματικούς των Ναυτικών Δυνάμεων, ο συνταγματάρχης Igor Bedzay, ο Αναπληρωτής Διοικητής του Πολεμικού Ναυτικού για την Αεροπορία, πέθανε στον ουρανό της Ουκρανίας. Ήταν πιο γνωστός ως πρώην διοικητής της 10ης Ταξιαρχίας Ναυτικής Αεροπορίας από τη Νοβοφεντόροφκα, κοντά στο Σακ της Κριμαίας», σημείωσε ο κ. Σμουτ στο Facebook.

KATHIMERINI

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί