Ρωσική κρατική τηλεόραση: «Αναπόφευκτη μία ΜΕΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ! Το ΥΠΑΜ προβαίνει σε σχετικές ενέργειες»

Έρχεται το "μπαμ";

Μέρα με τη μέρα στη Ρωσία αντιλαμβάνονται όλοι ότι στο ουκρανικό έδαφος πολεμούν όχι την Ουκρανία, αλλά ΣΥΣΣΩΜΟ το ΝΑΤΟ!

Στην ρωσική δημόσια σφαίρα εδώ και εβδομάδες υπάρχει προβληματισμός σχετικά με τις αλλεπάλληλες προκλήσεις του ΝΑΤΟ και τις ακατανόητες ενέργειες της ρωσικής πολεμικής μηχανής στο ουκρανικό μέτωπο.

Μέχρι και οι Ουκρανοί έχουν πια καταλάβει ότι ΑΝ ΗΘΕΛΕ η Ρωσία μέσα σε μερικές ημέρες θα μπορούσε να είχε καταλάβει εδάφη από τα οποία σήμερα υποχωρεί (βλ. Χάρκοβο).

Υπό το σκέλος των παραπάνω αλλά και της ένταξης-express των Φινλανδίας και Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, οι πιέσεις στον Πούτιν για λήψη αποφασιστικών στρατιωτικών μέτρων είναι όλο και πιο έντονες.

Χαρακτηριστική είναι η παρέμβαση ειδικών στρατιωτικών αναλυτών στο κρατικό “Κανάλι 1” της Ρωσίας, κατά την οποία υποστηρίχτηκε η άποψη πως το ρωσικό κράτος θα πρέπει να κάνει μερική (όχι όμως ολική ακόμα) επιστράτευση.

Μάλιστα οι ειδικοί διεμήνυσαν πως αυτή η εξέλιξη είναι ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ και όσο πιο γρήγορα γίνει τόσο πιο ευμενή θα είναι τα πράγματα για την ασφάλεια του ρωσικού κράτους.

Ελέχθη, σύμφωνα πάντα με το “Κανάλι 1”, ότι υπό άκρα μυστικότητα το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας κινείται προς αυτή την κατεύθυνση “ενεργώντας σχετικά”!

Ο διπλασιασμός των συνόρων με το ΝΑΤΟ, που θα γίνει εφόσον Φινλανδία και Σουηδία μπουν στη Συμμαχία, θα φέρει στην επιφάνεια το θέμα της φύλαξής τους από ισχυρές ρωσικές δυνάμεις.

Για αυτό το έργο θα χρειαστούν χιλιάδες στρατιώτες. Μία άποψη που επικράτησε στο ρωσικό μέσο είναι πως το Κρεμλίνο θα πρέπει άμεσα να διατάξει την πρόσληψη επαγγελματιών στρατιωτικών.

(φωτο:pexels)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί